Live Gold üyeliğini Ultimate yapma

tlh123

Hectopat
Normalde 12 ay+1 ay alınca 13 aylık Game Pass Ultimate üyeliği oluyor. Ben yeni Xbox aldım yanında 14 günlük kod geliyor bunu 12 ay+14 gün şeklinde girsem olur mu yoksa illa 1 aylık ya da 3 aylık Ultimate mi lazım deneyen var mı? Bir diğer sorum da, siteden 45TL'ye almak yerine Ultimate'i kod olarak alsak üstüne ekleyebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapanlar var. Dediğiniz gibi 12 aylık Live Gold ve bir aylık Ultimate gerekiyor. Konsoldan oluyor ve aktif olarak abonelik olmaması gerekir. 14 günlük ile olmayabilir.

@Yener K. bu Live Gold kodlarindan alsak, ve Kod Kullan seçeneğinden kullansak PC için kullanabilir miyiz, yoksa konsol versiyonunu mu veriyor?
Konsol üzerinden yapılıyor. Fakat Ultimate olduğu için PC ile ortak kullanılabilir.

Önce 1 yıllık Live Gold satın al, arkasına 1 aylık Ultimate toplamda 13 aylık olur. Kod girme kısmında 14 günlük kodunu gir çalışır. Ben 3 yıllık Live Gold aldım, 1 aylık da Ultimate satın alarak 3 yıllık Ultimate sahibi oldum senin gibi de 14 günlük kodum da vardı onu da yazdım kabul oldu. Bunların her birini mobil cihazımdan yaptım Xbox olmadan da yapabilirsin ve PC sürümüne de erişebilirsin.

Yapanlar var. Dediğiniz gibi 12 aylık Live Gold ve bir aylık Ultimate gerekiyor. Konsoldan oluyor ve aktif olarak abonelik olmaması gerekir. 14 günlük ile olmayabilir.

Aynen daha önce aboneliğim yok biliyorum onu ama tekrar al mıyım diye demiştim de denerim gösterir herhalde boşa gitmez umarım.

Önce 1 yıllık Live Gold satın al, arkasına 1 aylık Ultimate toplamda 13 aylık olur. Kod girme kısmında 14 günlük kodunu gir çalışır. Ben 3 yıllık Live Gold aldım, 1 aylık da Ultimate satın alarak 3 yıllık Ultimate sahibi oldum senin gibi de 14 günlük kodum da vardı onu da yazdım kabul oldu. Bunların her birini mobil cihazımdan yaptım Xbox olmadan da yapabilirsin ve PC sürümüne de erişebilirsin.

Ben işte 1 aylık almadan yapmak istiyorum oluyor mu bilmiyorum işte bakacağım artık. Yurt dışından 20 euroya direkt 16 aylık almak daha mantıklı geliyor ama burada çalışır mı bilemiyorum global diyorlar ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı