Liveadexchanger.com virüsü ve Antivirüs programların kurulmaması sorunu

enderubud123

Hectopat
Daha fazla  
Bu Liveadexchanger.com internet virüsü internette ne aratsam siteye tıklayınca direkt bu site açılıyor. Ne yapmalıyım? Bütün Antimalware kurdum, denedim. Malwarebytes, AdwCleaner, Hitmanpro ve Kaspersky yükleyemiyorum. Bu virüs engelliyor olmalı.

upload_2017-8-31_13-29-53.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi yaptım ama kaspersky yükleeyemiyorum resimde gördüğünüz hatayı veriyor...

İşte Boyle şey çıkıyor yanda malwarebytes buluyor virüsü ve hep portu değişiyor ip adresi aynı kalıyor. Bazen File: yazan yerdeki konum da değişiyor
upload_2017-8-31_16-5-28.png

Modemi resetleyin. Kaspersky Rescue ile sistemi taratın. Rescue sistemini farklı sistemde hazırlayın(temiz bellek, temiz sistem ile).
Sorna kendi sisteminize live olarak başlatıp tarayın. Sonrasında zararlıları silince normal Kaspersky'ı indirebilirsiniz. Complete internet repair'i kullanın dediklerimi yapmama rağmen internete giremezseniz.

Hangi siteye tıklasam hangi linke tıklasam gene liveadexchanger.com çıkıyor 3/5 tıkladıklarımda.
Modemi Resetleyemem malesef başka bir çozum yolu varmı ?

Oh! Sorunu çözdüm. Bu video sayesinde her şeyi cozdum. Ne sorununuz varsa bu videoda cozumu var. Allah razı olsun yinede size. Teşekkürler :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı