Livekernelevent 141 hatası ile oyunlarda atma problemi

Mutluguler

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, çok ilginç bir sorunla karşınızdayım ve çözebilen olmamış araştırdığım kadarı ile.
NBA 2k20, FIFA20, Shadow of The Tomb Rider, Witcher Wild Hunt oyunlarını oynarken belirsiz zamanlarda aniden oyundan atıp masa üstüne dönüyor.
Güvenilirlik izleyicisi üzerinden olayları kontrol ettiğimde ilk olarak Windows donanım hatası aldığımı ardından da oyunun çalışmayı durdurduğunu fark ettim.
Güvenilirlik geçmişindeki sorunları içeren ve oyunlardan atınca bazılarında verdiği hataları altta fotoğraflarda görebilirsiniz.
Windows 10 64 Bit güncel, BIOS güncel, sürücüler güncel.
Oyun içi ayarlarda denemediğim varyasyon kalmadı
Çözünürlük düşürme, Direct X 11-12, grafik ayarları normal High Ultra yapmak, 60 Hz - 144 HZ-165 HZ yapmak her şeyi denedim fakat düzelmiyor.
Ekran kartı sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum.
İşe yaramayınca ekran kartı sürücülerini tekrar kaldırıp bir önceki sürümü yükledim.
Sorun devam edince Windows'u yeniden kurdum her şeyi baştan kurdum ve tüm güncellemeleri gerçekleştirdim.
Bu sorunu kimse çözememiş ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim.
IMG_4024.jpg IMG_4025.jpg IMG_4026.jpg sistem.jpg
Çözüldü.
net framework ve visual c++ tüm sürümlerini yükledim sorunlarımın hepsi çözüldü.

Son düzenleme:
Visucal c++ ve net framework yükledim . Aynı sorun bende devam ediyor . Başka bir çözüm önerin var mı ?
Hala sorunu yaşıyorum , biri yardımcı olabilir mi lütfen

Son düzenleme:
Merhabalar, çok ilginç bir sorunla karşınızdayım ve çözebilen olmamış araştırdığım kadarı ile.
NBA 2K20, FIFA20, shadow of the tomb rider, Witcher wild hunt oyunlarını oynarken belirsiz zamanlarda aniden oyundan atıp masaüstüne dönüyor.
Güvenilirlik izleyicisi üzerinden olayları kontrol ettiğimde ilk olarak Windows donanım hatası aldığımı ardından da oyunun çalışmayı durdurduğunu fark ettim.
Güvenilirlik geçmişindeki sorunları içeren ve oyunlardan atınca bazılarında verdiği hataları altta fotoğraflarda görebilirsiniz.
Windows 10 64 Bit güncel, BIOS güncel, sürücüler güncel.
Oyun içi ayarlarda denemediğim varyasyon kalmadı.
Çözünürlük düşürme, Direct X 11-12, grafik ayarları normal High Ultra yapmak, 60 Hz - 144 HZ-165 HZ yapmak her şeyi denedim fakat düzelmiyor.
Ekran kartı sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum.
İşe yaramayınca ekran kartı sürücülerini tekrar kaldırıp bir önceki sürümü yükledim.
Sorun devam edince Windows'u yeniden kurdum her şeyi baştan kurdum ve tüm güncellemeleri gerçekleştirdim.
Bu sorunu kimse çözememiş ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim.
Eki Görüntüle 441099Eki Görüntüle 441100Eki Görüntüle 441101Eki Görüntüle 441102
Çözüldü.
Net Framework ve Visual C++ tüm sürümlerini yükledim sorunlarımın hepsi çözüldü.

Ekran kartın nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı