Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama Lively Wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama Lively Wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem özelliklerini yazar mısın? Ona göre bakalım. Ben Wallpaper Engine kullanıyorum. 1050, 1650 laptoplarda hiç sorun yaşamadan kasma yapmadan çalışıyordu.
Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama lively wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uzun zamandır lively wallpaper kullanıyorum eğer bilgisayarınız pek güçlü değilse fluıds isimli duvar kâğıdını tavsiye etmem ama bazı duvar kâğıtları için güçlü bilgisayar gerekmiyor.
Bu zamana kadar pek sorun yaşamadım ben fazla bellek ve ekran kartı falan kullandığını görmedim aslında.
Sistem özelliklerini yazar mısın? Ona göre bakalım. Ben Wallpaper Engine kullanıyorum. 1050, 1650 laptoplarda hiç sorun yaşamadan kasma yapmadan çalışıyordu.
Hangisi? Nedeniyle yazar mısınız? Şu deyip bırakmayın. Lively Wallpaper kurdum şu an Wallpaper Engine para vermemek için ama bir sorunu yok gibi. Sizce hangisi ve neden?
www.technopat.net
Dostum bak bu eski bir konu incelemeni tavsiye ederim. Ben Lively kullanmadım hiç fakat birazcık yatırımla Wallpaper Engine ile çok rahat edersin.
Hangisi? Nedeniyle yazar mısınız? Şu deyip bırakmayın. Lively Wallpaper kurdum şu an Wallpaper Engine para vermemek için ama bir sorunu yok gibi. Sizce hangisi ve neden?
www.technopat.net
Dostum bak bu eski bir konu incelemeni tavsiye ederim. Ben lively kullanmadım hiç fakat birazcık yatırımla Wallpaper Engine ile çok rahat edersin.