Lively Wallpaper güvenli mi?

RHA4ST

Hectopat
Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama Lively Wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama Lively Wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerini yazar mısın? Ona göre bakalım. Ben Wallpaper Engine kullanıyorum. 1050, 1650 laptoplarda hiç sorun yaşamadan kasma yapmadan çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kendi masaüstüme hareketli duvar kâğıdı yapmak istiyorum ama lively wallpaper kullanma konusunda çok kararsızım. RAM'i ve ekran kartımı çok zorlamasından korkuyorum. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Kodları hakkında bilginiz var mı? Sizce kullanmak mantıklı mı? 7.3K beğenisi falan vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun zamandır lively wallpaper kullanıyorum eğer bilgisayarınız pek güçlü değilse fluıds isimli duvar kâğıdını tavsiye etmem ama bazı duvar kâğıtları için güçlü bilgisayar gerekmiyor.

Bu zamana kadar pek sorun yaşamadım ben fazla bellek ve ekran kartı falan kullandığını görmedim aslında.

R5 İşlemcili ve RTX 3060 ekran kartlı sistemim var ve sorunsuz, iyi çalışır diye düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Akar hiç bir problem yaşamazsın. Zaten sormana bile gerek yokmuş bundan çok daha kötü pcler bile sorunsuz çalıştırıyor.

Güzel bir hareketli kaliteli duvar kâğıdı bulabileceğim bir site önerir misniz?

Akar hiçbir problem yaşamazsın. Zaten sormana bile gerek yokmuş bundan çok daha kötü PC'ler bile sorunsuz çalıştırıyor.

Anladım yardımınız ve diğer arkadaşların fikri için çok teşekkürler.

Güzel bir hareketli kaliteli duvar kâğıdı bulabileceğim bir site önerir misniz?

Anladım yardımınız ve diğer arkadaşların fikri için çok teşekkürler.

Dostum bak bu eski bir konu incelemeni tavsiye ederim. Ben Lively kullanmadım hiç fakat birazcık yatırımla Wallpaper Engine ile çok rahat edersin.

Dostum bak bu eski bir konu incelemeni tavsiye ederim. Ben lively kullanmadım hiç fakat birazcık yatırımla Wallpaper Engine ile çok rahat edersin.

Tamamdır ona da biraz bakarım teşekkürler bu konuda bana yardımcı olduğunuz için ❤

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı