Lively wallpaper sistemi yorar mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, Lively Wallpaper yükledim, çok güzel duvar kağıtları var ve kullanmak istiyorum. Fakat merak ettiğim bir şey var. Sizce sistemi yorar mı?

Sistemim: Ryzen 3 3200U
AMD Radeon Vega 3
Dual Channel 8 GB RAM
Windows 10 Home

Bu site kendi resmi sitesiydi galiba.

Hocam softonic her türlü programı paylaşan bir site diye biliyorum.

Genelde güvenli hocam. Reklam çok olabilir. Tarama yapın derim. @Sydraaa hocam.

Tamamdır hocam. Teşekkürler.

Hocam eskiden hep bu softonic yüzünden virüs girerdi bilgisayarıma.

Ben eskiden hep böyle sitelerden oyun indirirdim.

Hocam Microsoft Store da var oradan da bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam. Baktım varmış. İndiriyorum şu an deneyeceğim. Teşekkürler tekrardan.

Dosya Ekleri

• 1617307086804.png
    1617307086804.png
    268,2 KB · Görüntüleme: 101
Zaten bilgilendirme amaçlı attım. Reklam çok olan bir yer.

Ekran Alıntısı.PNG

Şu tema'nın güzelliğine değer arkadaşlar. Efsane. Mouse'u takip eden bir tema.

Eki Görüntüle 952954
Şu Tema'nın güzelliğine değer arkadaşlar. Efsane. Mouse'u takip eden bir tema.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkesin göz zevki farklı ama bu da çok güzel bir deneyin derim.
Arkadaşımda kulanıyordu aynı problemi oda soyledi ve düzgün ayarlamaktan kastınız ne?

1617307469714.png

Burada da gözüktüğü gibi tam ekran uygulamaları kısmından durdur yaparsanız arka planda durur.
@Adem arda

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkesin göz zevki farklı ama bu da çok güzel bir deneyin derim.

Bu temayı koyduğunuzu düşünün, Gittiniz yattınız, Sonra uyuyamadınız ve PC'nizi açtınız, Bu tema çıktı! Çok korkunç değil mi? :D

Hocam şu an yazacağım yazı bu programı kullanan herkese. McAfee az önce lively wallpaper uygulamasını sildi. Virüs olarak buldu. Raporlarda gözükmüyor. Ekleme yapıyorum. Uygulamayı açmama izin vermiyor. Açılmıyor direkmen kapanmıyor bile. Açılmıyor.

1617307696160.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı