T thetruth2 Ziyaretçi 24 Ocak 2020 #1 Beko Quick Smart SmartTV'm var, Linux kullandığımda LiveShare'dan bağlayamıyordum. HDMI da kullanmak istemiyorum. Linux'a geçince de babamdan azar yiyorum. Bu LiveShare ne ile oluyor? Linux desteği var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
Beko Quick Smart SmartTV'm var, Linux kullandığımda LiveShare'dan bağlayamıyordum. HDMI da kullanmak istemiyorum. Linux'a geçince de babamdan azar yiyorum. Bu LiveShare ne ile oluyor? Linux desteği var mı?
Sadik Efendi Centipat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 24 Ocak 2020 #2 LiveShare ekran paylaşımı demektir.Telefonundan Smart View ya da Paylaş ve Bağlan özelliğini açtıktan sonra televizyonu bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi
LiveShare ekran paylaşımı demektir.Telefonundan Smart View ya da Paylaş ve Bağlan özelliğini açtıktan sonra televizyonu bağlayabilirsin.
KS KS T thetruth2 Ziyaretçi 24 Ocak 2020 #3 Sadik Efendi dedi: LiveShare ekran paylaşımı demektir.Telefonundan Smart View ya da Paylaş ve Bağlan özelliğini açtıktan sonra televizyonu bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon ile değil zaten Bilgisayar ile yapıyorum. Artı 0 Eksi
Sadik Efendi dedi: LiveShare ekran paylaşımı demektir.Telefonundan Smart View ya da Paylaş ve Bağlan özelliğini açtıktan sonra televizyonu bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefon ile değil zaten Bilgisayar ile yapıyorum.