A antanes Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mayıs 2024 #1 İyi günler, Konuyu yanlış yere açtım muhtemelen ama başka uygun yer bulamadım kusura bakmayın. Harici diskime ljaz fidye yazılımı bulaştı. Bu gibi virüslerden dosyalarımızı kurtarma imkanımız var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2024
İyi günler, Konuyu yanlış yere açtım muhtemelen ama başka uygun yer bulamadım kusura bakmayın. Harici diskime ljaz fidye yazılımı bulaştı. Bu gibi virüslerden dosyalarımızı kurtarma imkanımız var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 23 Mayıs 2024 #2 antanes dedi: İyi günler, Konuyu yanlış yere açtım muhtemelen ama başka uygun yer bulamadım kusura bakmayın. Harici diskime ljaz fidye yazılımı bulaştı. Bu gibi virüslerden dosyalarımızı kurtarma imkanımız var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlerseniz çevirim içi şifrelediği için tek çözümün o şerefsizlere ödemek olduğunu anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
antanes dedi: İyi günler, Konuyu yanlış yere açtım muhtemelen ama başka uygun yer bulamadım kusura bakmayın. Harici diskime ljaz fidye yazılımı bulaştı. Bu gibi virüslerden dosyalarımızı kurtarma imkanımız var mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izlerseniz çevirim içi şifrelediği için tek çözümün o şerefsizlere ödemek olduğunu anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et