Çözüldü LLF nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarımda 1 tane HDD var. Bilgisayarı satacağım, o yüzden LLF atmak istiyorum. Bunun içinde HDD'nin içinde hiçbir şey olmaması gerekli imiş. Windows'u flash belleğe kurup HDD'ye LLF attıktan sonra tekrar HDD'ye bir Windows kuracağım. 2. Windows'u kurana kadar flash bellek beni idare edebilir mi?

Çözüm
Şu konudaki gibi atsanız olmaz mı? Herhangi bir flash belleğe de ihtiyacınız olmaz.
Eğer Windows'un kurulu olduğu diske de LLF atacaksınız şu konuya bakabilirsiniz.

Bunların dışında zaten flash belleğe Windows kuramanız mümkün değil.
Şu konudaki gibi atsanız olmaz mı? Herhangi bir flash belleğe de ihtiyacınız olmaz.
Eğer Windows'un kurulu olduğu diske de LLF atacaksınız şu konuya bakabilirsiniz.

Bunların dışında zaten flash belleğe Windows kuramanız mümkün değil.

Çözüm

Denedim olmadı maalesef. Hata aldım. Ayrıca oradaki aşamaları izleyerek yapmıştım. 2.sini bilmiyorum ona da bakayım sağ olun.

Kurulabiliyor diye biliyorum. Sadece yavaş olduğunu söylenmiş. Biraz araştırabilirisiniz. Onun dışında teşekkür ederim.

İnternette çok fazla bilgi karmaşası var bu konu hakkında. Kimisi kurulur kimisi kurulmaz diyor. Kurulsa bile tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. Sonuçta driverlar falan var onlar ne olacak? Emin değilim yani dediğiniz gibi kuruluyor da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı