Local ve Roaming dosyalarını silince sistem yavaşladı

Maridb

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bugün bilgisayara kökten bir temizlik yapayım dedim local ve roamingde kullanmadığım programların dosya artıkklarını görüp sildim. Bilgisayar bir anda yavaşlamaya başladı. Çok fazla şey sildiğimden olabilir mi yoksa buradaki dosyaların silinmemesi mi lazım? Çünkü 10-20 bin öge sildim (GTA V dahil). Şimdiden yazan herkese teşekkürler.

Selam arkadaşlar bugün bilgisayara kökten bir temizlik yapayım dedim local ve roamingde kullanmadığım programların dosya artıkklarını görüp sildim. Bilgisayar bir anda yavaşlamaya başladı. Çok fazla şey sildiğimden olabilir mi yoksa buradaki dosyaların silinmemesi mi lazım? Çünkü 10-20 bin öge sildim (GTA V dahil). Şimdiden yazan herkese teşekkürler.

Oradaki hiçbir şeyi silmemen gerekiyordu. Oyunlarını Save dosyaları, kayıtları falan hep orada.

Local klasöründe ekran kartının driverinin dosyalarını silmiş olabilir misin?
Hayır hepsine dikkatli bir şekilde baktım sadece oyun klasörlerini ve bluestacks artıklarını sildim ayrıca oyuna girdim şuan hiçbir sıkıntı yok.
Oradaki hiçbir şeyi silmemen gerekiyordu. Oyunlarını Save dosyaları, kayıtları falan hep orada.
Kankam sildiğim oyunların local dosyalarını sildim.
Bütün dosyaları silmedim arkadaşlar sadece oyun dosyalarını sildim bende olup sonradan sildiğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı