Battlefield 6 server disconnected hatası veriyor

seymeen

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
EA Play üzeinden Battlefield 6 aldım dün, gayet normal şekilde oynadım bir problem yoktu fakat bugün beni maçın ortasında oyundan attı ve bu hatayı almaya başladım. Mobil verimi hotspot olarak bilgisayara bağladığımda veya VPN açtığımda oyuna girip oynayabiliyorum fakat evin internetiyle oyuna giriş yapamıyorum. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• ea giriş hatası.png
    ea giriş hatası.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 32
  • ea son hata.png
    ea son hata.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 33
İyi ki bu başlığı takip ettim. Statik IP aldıktan sonra benim de sorunum çözüldü şu anlık. Oyun oynayabilmek için statik IP parası vermek de can sıkıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar garip bir durum keşfettim.
Sol kullanıp IP adresi 88 ve 85 ile başlayan 3 arkadaşımda hiç EA sorunu olmadı. Bana uzaklık olarak biri yan semtte biri yan ilçede diğeri ise 600km ötede.
Ama benim gibi IP'si 176 ile baslayanlarda varmış sorun.
Belki 88 ve 85 atar diye dün modeme 15 defa reset attım ve her seferinde 176 ile başlayan farklı bir IP adresi verdi.
Huawei modemin DNS'ini değiştirelim dedik izin vermedi.
Galiba şu an tek çözüm WARP ve statik IP.

Dostlar garip bir durum keşfettim.
Sol kullanıp IP adresi 88 ve 85 ile başlayan 3 arkadaşımda hiç EA sorunu olmadı. Bana uzaklık olarak biri yan semtte biri yan ilçede diğeri ise 600km ötede.
Ama benim gibi IP'si 176 ile baslayanlarda varmış sorun.
Belki 88 ve 85 atar diye dün modeme 15 defa reset attım ve her seferinde 176 ile başlayan farklı bir IP adresi verdi.
Huawei modemin DNS'ini değiştirelim dedik izin vermedi.
Galiba şu an tek çözüm WARP ve statik IP.

Dostum ben Keenetic modem kullanıyorum Superonline'ın leş modeminden şifreyi çekmeyi başardım teoride DNS değiştirebiliyorum ama hiçbir DNS sağlaycısı işe yaramadı modemdeki bütün DNS'leri denedim modeme de 1 kere reset attım sadece hiçbiri sonuç vermedi dediğin gibi tek çaremiz şimdilik bu iki seçenek.

Dostum ben Keenetic modem kullanıyorum Superonline'ın leş modeminden şifreyi çekmeyi başardım teoride DNS değiştirebiliyorum ama hiçbir DNS sağlaycısı işe yaramadı modemdeki bütün DNS'leri denedim modeme de 1 kere reset attım sadece hiçbiri sonuç vermedi dediğin gibi tek çaremiz şimdilik bu iki seçenek.

Sizin IP ne ile başlıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı