Localhost ve sunucuya dosya aktarma

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Arkadaşlar hostingime dosya atacağım ama localhost'a atmamam gerekiyor.

Sunucuya yüklemem gerekiyormuş. Tam olarak nereye atılmalıdır bu dosyalar?

Filezilla uygulamasını kullanabilirsin, public_html altına atılır görüntüleme dosyaları.
Cevabın için teşekkürler ama benim sorunum o değil, localhost'a dosya atarken public_html klasörüne atılıyor ya , elimde ki dosyaları localhosta değil de başka bir yere ki ona da Sunucu ya atılacak diye biliyorum, işte bu sunucuya atılan yer neresi onu anlamış değilim.

- Localhost diye tabir edilen yer senin bilgisayarındır. (istisnai durumlarda , sunucular localhost olarak adlandırılır)
- Server'a dosya atabilmen için, ftp programı (örn. filezilla) ile sunucuna bağlantı sağlamalısın.
- Sunucun işletim sistemine göre hatta kulanılan panele (cpanel/plesk/direct admin vs) göre dosyaları atacağın yer değişiklik gösterir. Ama genelde siteadi.com/public_hmtl klasörüne atılır. Bu klasörlerin nerede olduğuna bulabilmek için de yukarıda bahsettiğim detaylar lazım.

Daha detaylı bilgi için, detaylı bilgi vermen şart.

- Localhost diye tabir edilen yer senin bilgisayarındır. (istisnai durumlarda , sunucular localhost olarak adlandırılır)
- Server'a dosya atabilmen için, ftp programı (örn. filezilla) ile sunucuna bağlantı sağlamalısın.
- Sunucun işletim sistemine göre hatta kulanılan panele (cpanel/plesk/direct admin vs) göre dosyaları atacağın yer değişiklik gösterir. Ama genelde siteadi.com/public_hmtl klasörüne atılır. Bu klasörlerin nerede olduğuna bulabilmek için de yukarıda bahsettiğim detaylar lazım.

Daha detaylı bilgi için, detaylı bilgi vermen şart.
CPanel Kullanıyorum ve normalde tüm dosyalarımı public_html klasörüne atıyorum ve burası veritabanında sürekli olarak localhost diye geçiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı