Localhost'a kurulan script 120 saniye hatası

Daha detaylı bilgi verebilir misin? Scriptin adını ve aldığın hataya dair ekran görüntüsü paylaşabilirsen, daha çok yardımcı olabiriz.

Script dosyalarınızın içinde "app" denlien bir klasör olması lazım. O klasöre sağ tıklayıp "özellikler"'e basabilir misin? Çıkan pencerede, en üstteki sütundan "Güvenli"'i seç. Bu ekranda en alt kısımda "System için izinler" bölümü olacaktır. Oradaki izinlerin tümünün etkin olması gerekiyor. O kısımı düzeltip yeniden kurulumu deneyebilir misin? Bir de o kısımın ekran görüntüsünü atabilir misin?
Aynı scripti sunucuma yüklemeye çalıştığımda şu hatayı aldım bu daha önemli benim için.
.

Şu yukarıdaki panelde izinler kısmı var.Ordan tüm herşeyi seçmeme rağmen aynı hatayı veriyor

Dosya Ekleri

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 40
Şu yukarıdaki panelde izinler kısmı var.Ordan tüm herşeyi seçmeme rağmen aynı hatayı veriyor
Sorun şaşırtıcı. Acaba o hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu. Eğer mevcut değil ise o "app" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz.

Sorun şaşırtıcı. Acaba o Hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu? Eğer mevcut değil ise o "App" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz?

Mevcut deneyeceğim şimdi
Sorun şaşırtıcı. Acaba o hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu. Eğer mevcut değil ise o "app" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz.
Denedim şuan ama olmadı dosyaya tüm izinleri verdim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı