Daha detaylı bilgi verebilir misin? Scriptin adını ve aldığın hataya dair ekran görüntüsü paylaşabilirsen, daha çok yardımcı olabiriz.
Aynı scripti sunucuma yüklemeye çalıştığımda şu hatayı aldım bu daha önemli benim için.
.
Sorun şaşırtıcı. Acaba o hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu. Eğer mevcut değil ise o "app" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz.Şu yukarıdaki panelde izinler kısmı var.Ordan tüm herşeyi seçmeme rağmen aynı hatayı veriyor
Sorun şaşırtıcı. Acaba o Hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu? Eğer mevcut değil ise o "App" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz?
Denedim şuan ama olmadı dosyaya tüm izinleri verdimSorun şaşırtıcı. Acaba o hosting'e yüklediğin dosyaların bir yedeği bilgisayarında mevcut mu. Eğer mevcut değil ise o "app" klasörünü indirip dediğim adımları tekrarlayıp yeniden yükleyebilir misiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.