Logan'ın Anısına

Bir adam olması gereken kişi olmalı, Joey. Kalıbı bozamazsın. Denedim ama işe yaramadı.

Joey, öldürmekle birlikte yaşam yok olur. Hiçbirinin geri dönüşü yoktur. Haklı da olsan haksız da, iz bırakır. Geri dönüşü yoktur.

Şimdi eve git ve annene her şeyin yolunda olduğunu söyle. Artık bu vadide silah olmayacak.

Eve, annen ve babana git ve güçlü ve doğru biri olarak büyü. Onlara iyi bak, ikisine de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logan, what have you done?

Tüm Wolverine/X-Men Hugh Jackman'in oynadığı filmleri baştan izleten LOGAN...

4. izleyişimi yaptım sinemada geçen hafta. Bir şey bittikten sonra değerlenmesi gibi tüm seri gözümde çok yüksekte oldu. Yine diğer serilerden birbirine bağlı sahneler. Yürek burkan final. Umut vadeden yeni mutantlar ama hiçbir zaman geri dönmeyecek olan "Hayvan" Logan.

İmkanı olan sinemada izlemek isteyen varsa Cinemaximumda 5 TL sadece bileti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, kız baba diye seslendiğinde "Ah, demek böyle bir hismiş " cümlesini babalık duygusu gibi yazdın diye anladım ben. Bence bu cümle ölüm hissini tattığı için söylediği bir cümle. Hani ölmüyor ya

@Silinen üye babacım Logan "Demek böyle bir hismiş " dedi ya. Onu öleceği için dedi bence. Kızı ona baba diye seslendi diye değil. Daha da anlamazsan özelden numaranı yolla arayacağım seni valla

Anladım. Ama sana katılmıyorum.

Yahu ölüm anestezi iğnesi değil ki öyle hafif bir tebessümle o sözü söyleyip gözlerini yumsun.

Bu kanıya nasıl vardın hayret.

Bence kesinlikle kızı baba dediği için öyle konuştu çünkü film boyunca bazı sahnelerde kızı ona böyle seslenmediği için içerlenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…