login.oracle.com üzerinde hesap açarken şirket bilgileri istiyor

414605

Hectopat
Makaleler
1
login.oracle.com üzerinde hesap açarken şirket bilgileri istiyor ama benim bir şirketim yok hatta 18 yaşında bile değilim, nasıl kayıt olabilirim? (Development Kit için kayıt olmam lazım.)
Örneğin; Şirket adı istediği yere "Şirketim Yok" yazsam ne olur 😅

login.oracle.com üzerinde hesap açarken şirket bilgileri istiyor ama benim bir şirketim yok hatta 18 yaşında bile değilim, nasıl kayıt olabilirim? (Development Kit için kayıt olmam lazım.)
Örneğin; Şirket adı istediği yere "Şirketim Yok" yazsam ne olur 😅
Herhangi bir şey yazabiliyorsunuz diye biliyorum oraya.

Hocam Java'ya yeni başlayacağım development kit ile jdk arasında fark var mı?
Bende şu an "jdk-15.0.2_windows-x64_bin.exe" setup dosyası var dediğiniz dosya bu mudur?

Jdknın zaten Java development kit olması gerek yani aynı şey diye biliyorum fakat %100 emin değilim.

Hocam Java'ya yeni başlayacağım Development Kit ile JDK arasında fark var mı ?
Bende şu an "jdk-15.0.2_windows-x64_bin.exe" setup dosyası var dediğiniz dosya bu mudur ?

Emin degilim, dosya isminden degilmis gibi duruyor. Zaten jdk15 kullanma, LTS degil.

openJDK 11 uzerinde calisabilirsin bir onceki linkten. Oracle JDK lisanslamasi farkli, openjdk free ve API ayni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı