Logitech C310 vs C505

Asiruhhhh

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı günler olsun. Bu iki kamera arasındaki C310, C505 MP farkı nedir? Twitch için kullanacağım, hangisi daha iyidir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hayırlı günler olsun. Bu iki kamera arasındaki C310, C505 MP farkı nedir? Twitch için kullanacağım, hangisi daha iyidir acaba?

Selam, C310 öneririm bende Twitch'de yayın yapıyorum ve C310 başlangıç için gayet yeterli kendi programı var yayın veya herhangi bir uzaktan görüşme için gayet yeterli bir kameradır çok uzun bir süre götürecektir sizi de.

C505 ucuza bir yerden denk getirdim C310 mu daha iyidir.

Ben C505 inceleme videolarını izledim şimdi C310 ile pek fark yok aralarında aynı program 505'te de var zaten eğer ucuza bulduysan almanı öneririm pek bir fark yok yani için rahat olsun görüntü kalitesi aynı denilecek kadar fark bile yok yani aynı sayılır.

Ben C505 inceleme videolarını izledim şimdi C310 ile pek fark yok aralarında aynı program 505'te de var zaten eğer ucuza bulduysan almanı öneririm pek bir fark yok yani için rahat olsun görüntü kalitesi aynı denilecek kadar fark bile yok yani aynı sayılır.

Bir yerde C310 5 MP, C505 de 1,5 MP diye görmüştüm doğru mudur acaba?

1681860353410.png

Bir yerde C310 5 MP, C505 de 1,5 MP diye görmüştüm doğru mudur acaba?

Baktığım sitelerde yazmıyordu C505 ile alakalı bilgi ama bundan sonra senin bileceğin bir şey ben C310'dan memnunum ama daha yeni bir teknoloji diyorsan sende C505i al inceleme videolarını izlemeni tavsiye ederim ikisinin de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı