Logitech C922 Pro ile C922 arasındaki fark nedir?

wolfreaks312

Decapat
Daha fazla  
Logitech C922 Pro ile C922 arasındaki fark nedir? Aynı değil ise C922'de 720p 60FPS seçeneği var mı? Ve 2.elden kamera almak sağlıksız olur mu?

C920, 720p 60 FPS çekiyor. Pro ise 1080p 30 FPS.

2. el kamera almanızı önermem. Çoğunun ya lensi çizik oluyor ya da kablosu falan çekişip yarı bozulmuş oluyor. Eğer sürekli kullanacaksanız sıfır el almanızı öneririm.

Ayrıca, kamera almadan önce Camo Reincubate gibi uygulamaları kullanarak telefonunuzu webcam olarak kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Edit: Pro modeline yanlışlıkla 1080p 60 FPS diye karıştırmışım. 60 değil 30 FPS.

Son düzenleme:
C922, 720p 60 FPS çekiyor. Pro ise 1080p 60 FPS.

2. el kamera almanızı önermem. Çoğunun ya lensi çizik oluyor ya da kablosu falan çekişip yarı bozulmuş oluyor. Eğer sürekli kullanacaksanız sıfır el almanızı öneririm.

Ayrıca, kamera almadan önce Camo Reincubate gibi uygulamaları kullanarak telefonunuzu webcam olarak kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Emin misin kanka C922 Pro da 1080p 30 FPS

Emin misin kanka C922 Pro da 1080p 30 FPS
1718059976979.png

ikiside aynı yani
Hayır, aynı değil. Pro modeli de 720p kalitede 60 FPS çekim yapabiliyor. Ek olarak 720p görüntü kalitesini 1080p yapabiliyorsunuz sadece ama o zaman da 60 FPS olmuyor 30 FPS oluyor diye biliyorum.

Şimdi fark ediyorum, C922 ile C922 Pro arasındaki fark diye sormuşsunuz. C922 mi yoksa C920 mi? C922 Pro, aynı zamanda C922 olarak da anılmakta. Yani ha 922 ha 922 Pro, ikisi de aynı demek.

Son düzenleme:
Hayır, aynı değil. Pro modeli de 720p kalitede 60 FPS çekim yapabiliyor. Ek olarak 720p görüntü kalitesini 1080p yapabiliyorsunuz sadece ama o zaman da 60 FPS olmuyor 30 FPS oluyor diye biliyorum.

Şimdi fark ediyorum, C922 ile C922 Pro arasındaki fark diye sormuşsunuz. C922 mi yoksa C920 mi? C922 Pro, aynı zamanda C922 olarak da anılmakta. Yani ha 922 ha 922 Pro, ikisi de aynı demek.

Teşekkürler. Merak ettiğim şey C922 Pro ile C922'nin aynı olup olmadığıydı çünkü 2.el alacağım ve bazılarında Pro yazıyor bazılarında C922 yazıyor o yüzden kafam çok karışmıştı. Sizce 2.el kamera almakta bir sorun var mıdır nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler. Merak ettiğim şey C922 Pro ile C922'nin aynı olup olmadığıydı çünkü 2.el alacağım ve bazılarında Pro yazıyor bazılarında C922 yazıyor o yüzden kafam çok karışmıştı. Sizce 2.el kamera almakta bir sorun var mıdır nelere dikkat etmeliyim?
İkisi de aynı şey merak etmeyin 😁. 2. el almanızı önermem çünkü ya lens çizik oluyor ya da kablosu çekişip doğru düzgün çalışmayan bir şey oluyor genellikle. Ama 2. el almaktan başka çarem yok, ya da bir tanecik webcam için bu kadar para vermek istemiyorum diyorsanız, 2. alırken kameranın kablosu ne halde, lensleri sağlam duruyor mu gibi şeylere dikkat edin derim. Almadan öncede mutlaka bir kere kamerayı bilgisayara falan bağlayıp doğru düzgün çalıştığından emin olun.

İkisi de aynı şey merak etmeyin 😁. 2. el almanızı önermem çünkü ya lens çizik oluyor ya da kablosu çekişip doğru düzgün çalışmayan bir şey oluyor genellikle. Ama 2. el almaktan başka çarem yok, ya da bir tanecik webcam için bu kadar para vermek istemiyorum diyorsanız, 2. alırken kameranın kablosu ne halde, lensleri sağlam duruyor mu gibi şeylere dikkat edin derim. Almadan önce de mutlaka bir kere kamerayı bilgisayara falan bağlayıp doğru düzgün çalıştığından emin olun.

Yani 2.el sitelerinden bulunduğum şehirde 2.el ile 0 fiyatlar yarıştığı için dolap veya Param Güvende ile almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı