Logitech destek faturasını kabul etmiyor

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
2022 Mart ayında İtopya'dan aldığım Logitech G733 kulaklığım bozuldu. Bende bunun için Logitech desteğe yazdım kulaklığı değiştirmek için talep açtılar faturamı istediler. Bende İtopya'dan mailime gelen faturayı Logitech PDF olarak yolladım ancak Logitech faturamı kabul etmiyor. Aldığınız yeri doğrulayamadık diyorlar bu neden oluyor olabilir. Faturada her şey yazıyor eksiksiz.

2022 Mart ayında İtopya'dan aldığım Logitech G733 kulaklığım bozuldu. Bende bunun için Logitech desteğe yazdım kulaklığı değiştirmek için talep açtılar faturamı istediler. Bende İtopya'dan mailime gelen faturayı Logitech PDF olarak yolladım ancak Logitech faturamı kabul etmiyor. Aldığınız yeri doğrulayamadık diyorlar bu neden oluyor olabilir. Faturada her şey yazıyor eksiksiz.

Merhaba şu an aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum halledebildinizmi acaba nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

Merhaba şu an aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum halledebildinizmi acaba nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

Maalesef halledemedim tek dedikleri faturanın sahibi siz değilsiniz fatura geçersiz diyorlar yapmanız gereken penta servise göndermek.

Servis hallediyor mu peki ben Hepsiburada üzerinden almıştım ama garanti belgesi çıkmadı kutudan sorun olur mu acaba?

Aldığınız yeri ikna ederseniz onlar göndersin hocam.

Servis hallediyor mu peki ben Hepsiburada üzerinden almıştım ama garanti belgesi çıkmadı kutudan sorun olur mu acaba?

Hepsiburada ise satıcı Hepsiburada'yı arayın penta servisine yönlendiriyor penta servisi değişim yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı