Logitech Destek Sayfası Hay Aksi Hatası

Atılay

Megapat
Katılım
6 Eylül 2015
Mesajlar
351
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç gündür deniyorum ancak her seferinde aynı hatayı alıyorum. Logitech ürünlerinin satış sonrası desteğini öve öve bitiremeyen arkadaşlarım vardı ancak daha destek sitesine ulaşamıyorum, sayfasında yazan numarayı arayamıyorum ve Facebook sayfasından iletişime geçtim hala yanıt bekliyorum. Benden başka böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba yoksa benim beceremediğim bir kısım mı var?

Logitech Destek Sorunu.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarasından direkt ulaşabiliyorsun. Garanti konusunda 1 kez bile sıkıntı yaşamadım. Bozuk ürün yerine yenisi geldi sürekli. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı