Arda Aydın
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Masaüstü
Ryzen 5 1600 İşlemci
Asus Prime B350 Plus Anakart
MSI GeForce GTX 1080 Ekran Kartı
Corsair Vengeance DDR4 (2X8) 3000Mhz CL15 Ram
Samsung 850 EVO 250GB SSD
Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200RPM HDD
Seagate Barracuda 2TB 256MB 7200RPM HDD
Corsair Carbide Spec Alpha Kasa
Thermaltake Smartpower 80+ Bronze 650W PSU
Dizüstü
HP Victus 16-d1011nt (6G0E0EA) Notebook
- Meslek
- Junior Sistem Mühendisi
Geçen sene DFGT almış bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim ki direksiyon şuanın ve eskinin bütün oyunlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Üretim tarihine gelirsek her ne kadar 2007 tarihinde çıkmış olsa da üretimi bildiğim kadarıyla 2015 yılına kadar sürmüştü. Misal bendeki adaptörün tarihine göre elimdeki direksiyon 2011'de üretilen bir DFGT revizyonu. Fakat geçen seneden bu yana adaptör değiştirmek dışında bir sıkıntı yaşamadım. Fiyat konusuna gelirsek diğer arkadaşlar gibi ben de geçen sene 1500 civarına bir mağazadan satın aldım. Şuan her şeyin ateş pahası olduğu bir dönemde 1500 bence DFGT için gayet uygun bir fiyat.Geçen aylarda pedalı bozuk bir V900-S aldım ve pedalını kendim tamir edip bir süre kullandım ama Force Feedback olmadığı için çok haz alamadım. Şimdi onu 1500TL'ye sattım ve ucuz Force feedback'li alternatif olarak sadece Logitech DFGT var ama direksiyon çok eski malum 2007 model. Bu direksiyon setini almak istiyorum ama bu dönemde uyum vs. konusunda falan sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum. V900-S en azından yeni ve X-İnput modu oolduğu içinde her oyuna uyumluydu. Herhangi bir sorun sıkıntı çıkar mı? Bu arada DFGT'yi aldım 1600TL'ye Param Güvende'yle ama iade edebilirim eğer iyi olmaz denirse.