Logitech DFGT Direksiyon Ayarları Sorunu

ali özgen

Hectopat
Geçen gün logitech driving force gt direksiyon almıştım nfs ve ets oynamak için her nedense bi türlü kurulmadı. geri götürdüm aldığım yere onlarda kuramadı. daha sonra desteklemiyor ve oyunların orjinal değil dediler. Bunlar orjinal olmayan oyunlarda oynanmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiç bir alakası yok. Logitech Driving Force GT ilk önce Play Station için çıktı fakat sonra Logitech'in sunduğu bir güncelleme ile bilgisayarlarda da oynanmaya başlandı. Yani hiç kimse orjinal oyun olmadığından oynatmıyor veya bilgisayara uymaz gibi bir şey diyemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu rehber edinip de yapmayı deneyin bir. Bir de ürünün yazılımı olması gerek oradan da direksiyon dönme açısı vs. ayarlayabiliyorsunuz diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videoyu izledim bi türlü olmadı. Bişey soracam kutu içinden cd çıkıyor mu? Benim aldıgım da çıkmadı. Neden diye sordum, "sen usbyi tak tanır" dediler.

Kutu içerisinden kurulum program cd'si çıkıyor, fakat Logitech'in kendi sitesinden güncel sürümünü indirip kurarsan daha iyi olur. Direksiyon sorunlu olabilir (kapalı diye söyleyip teşhirden kaldırılmış eksik ürünü sıfır diye vermiş olabilirler). Dediğim şekilde kurulumunu yap tekrar dene olmazsa götür bağır çağır problem çıkart, eksik ürün vermişler gibi; bire bir değişim talep et. Bir ihtimal eğer baskın çıkarsan değiştirebilirler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı