Logitech DFGT vs Rampage V900-S

V900'ün hassasiyeti berbat. Logitech öneririm.
Hocam ben araştırdım videoları, hassasiyeti ayarlayınca çok da kötü değil gördüğüm kadarıyla, tabii bir Logitech'in ki daha farklıdır.
FFB ile Titreşim motoru ap ayrı diyarlar hocam. Titreşim motoru sadece gamepad kullanıyormuş gibi size titreşim verebilir, asla yoldaki hissiyatı elinizdeki direksiyona yansıtamaz ki zaten en önemli husus bu. Bunun farkını videolardan vs iyi kavrayın ve ona göre karar verin derim.
Hocam açıkçası ben öyle çok fazla arabalarla ilgilenen biri değilim, sadece F1 çok fazla oynuyorum, onun dışında arada bir ETS falan, Logitech daha iyi bir performans veriyor elbette ama o ses olayı özellikle F1 oynarken can sıkabilir.
Hocam bıraktığım linkde satıcı 1700 TL'ye satıyor.
Ürüne sıfır yazmış da bi sıkıntı olabilir ya pek normal gelmedi bana.

Hocam ben araştırdım videoları, hassasiyeti ayarlayınca çok da kötü değil gördüğüm kadarıyla, tabii bir Logitech'in ki daha farklıdır.

Hocam açıkçası ben öyle çok fazla arabalarla ilgilenen biri değilim, sadece F1 çok fazla oynuyorum, onun dışında arada bir ETS falan, Logitech daha iyi bir performans veriyor elbette ama o ses olayı özellikle F1 oynarken can sıkabilir.
şöyle düşünün. Aracı durdurdunuz, durur vaziyette iken direksiyonu sağa kırdınız, direksiyonu bıraktınız. Normal şartlarda olması gereken direksiyon sağda kalır, gaza bastığınızda kendini toplar, hatta arkadan itişli bir araçta aniden fazla basarsanız direksiyon kendini sola atar. DFGT de bulunan FFB motoru tam olarak bunu yapıyor. Rampage olan ise ne yaparsanız yapın direksiyonu bıraktığınızda her zaman ortaya topluyor, yani aslında gamepadden farksız bir sürüş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı