Çözüldü Logitech Driving Force GT 900° Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya olumlu veya olumsuz yanıtlarını bekliyorum çünkü ben de bir direksiyon seti alacağım.
 
Bu ayar sorununu daha çözemedim. Başka pc takdım ve bu sefer CD sinden kurdum ve derece sorunu oluşmadı. Şimdi ben Logitech programını nasıl pc hiç kurulmamış gibi kaldıra bilirim. Kaldırıp kurduğumda diğer ayarları hatırlıyor hemen. Bu programı Perfect Uninstaller kullanarak kaldrımıştım. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşar.
 
Evet zaten ilk aldığımda Cd sinden değilde sitesinden indirdiğim driver ile kullanıyordum. Başka PC kendi içinden çıkan CD ile kurullum yaptım derece sorunu onda çıkmadı. Bende şimdi kaldırıp CD deki sürümü deniyeceğim. Ama ilk önce programı temiz bir şekilde kaldırmam lazım yoksa eski ayarları filan hatırlıyor. Bilmiyorum benim aklıma gelen bu sizin öneri ve fikirlerinizide bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çözüldü sonunda CD'den kurulum yaptım derece sorunu oluşmadı bu sefer. Ama arkadaşın bilgisayarına CD'den kurulum yapmıştım onda sorun olmamıştı onu sildim. Logitech in sitesinden güncel sürümü kurdum yine derece sorunu oluşmadı arkadaşın bilgisayarında ama sonuç olarak benim derece sorunu sonunda çözüldü(nasıl oldu bende anlamıdım.:D) CD 106 MB Logitech'in sitesinden indirdiğim driver 16 MB belki CD bilgisayarda olmayan bir kaç program kuruyordur. Benim önerim bu sorunu yaşıyanlar yada alacak olanlar ilk kurulumu CD yapın sonra güncellersiniz. Yorum yapan herkese teşekkürler.
 
Düzelmesine sevindim, güle güle kullanın. Güvenli sürüşler dilerim... :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı