Logitech Dual Action alınır mı?

Wongvangs

Hectopat
Arkadaşlar 40 TL'ye buldum nasıl sizce alınır mı? Daha önceden Logitech F310'um vardı kırıldı bende ucuz görünce alayım dedim sizce ne gibi farklar var almaya deger mi? Tetik tuşları F310'dan farklı görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rumblepad vardi resimlerine baktim ona benzettim. F310 ve f710 bir cok oyunda windows xbox gamepadi gibi otomatik ayarli gelir, ugrastirmaz. Rumblepad'de bu ozellik yok. Çin mali pamepadler gibi xbox360ce programindan ayar yapilmasi gerekir. Ama kalite olarak çin mali gamepadlerden çok çok iyidir. Ayarla uğraşırım sorun olmaz diyorsan 40 TL bedava al derim. Hatta al, kullanmasan bile kenarda dursun, arkadas falan gelir pes atarken kullanırsın. Tabii ki söylediklerimi rumble pad için söylüyorum.

Rumblepad vardi resimlerine baktim ona benzettim. F310 ve F710 bir cok oyunda Windows Xbox gamepadi gibi otomatik ayarli gelir, ugrastirmaz. Rumblepad'de bu ozellik yok. Çin Mali pamepadler gibi Xbox360ce programindan ayar yapilmasi gerekir. Ama kalite olarak Çin Mali gamepadlerden çok çok iyidir. Ayarla uğraşırım sorun olmaz diyorsan 40 TL bedava al derim. Hatta al, kullanmasan bile kenarda dursun, arkadas falan gelir pes atarken kullanırsın. Tabii ki söylediklerimi Rumble pad için söylüyorum.

Rumblepad ne demek hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı