Logitech ekipmanlar pişmanlık mıdır ?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. İlk oyunculuğa başladığımdan beri Logitech ekipman kullanıyorum. En başta daha ucuz ürünler kullandığım için diğer markalarla karşılaştırma yapma gereği bile duymadım çünkü ucuz sonuçta çok büyük bir pişmanlık yaşayacağımı düşünmedim.
Her neyse, asıl konu şu ki yaklaşık 4 5 ay önce Mediamarkt mağazasında G933 gördüm ve kulağıma taktım. Çok hoşuma gitti fiyatı 1000 ₺ idi ama çok sevmiştim. O sıralar mouse'um sıkıntı yapıyordu bir de G502 mouse aldım. Mutlu şekilde eve gittim ve birkaç ay kullandım. Ancak Razer kullanan bir arkadaşım verdiğin para boşa gitmiş dedi. Biraz araştırma yaptım ve gerçekten bunları aldığıma pişman oldum. Kulaklık çok ağır, mouse çok büyük vs. çok pişmanlık yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech uzun yıllardır bu işin içinde olan, ekipman konusunda en kaliteli ve tecrübeli markalar arasındandır. Satış sonrası destek ile de en sevdiğim markalardan biridir. Casper gibi firmalara pişmanlıktır diyoruz. Logitech'i bu kefeye koymak büyük yanlış.

Ancak Razer kullanan bir arkadaşım verdiğin para boşa gitmiş dedi.
Razer fanıysa normal.

bunları aldığıma pişman oldum. Kulaklık çok ağır, mouse çok büyük vs. çok pişmanlık yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Logitech kulaklıkları şahsen önermiyorum. Konu açsaydınız onun alternatifi daha iyi ürünler önerirdik. Fareye gelecek olursak tamamen kişisel bir seçim. Mağazada deneyip almanıza rağmen büyük geliyorsa, siz adam akıllı denememişsinizidir. Her zaman dediğim gibi, 1000 TL fare olsa bile eline uymadıktan sonra hiç. Denemenize rağmen uygun olmayan bir fare aldıysanız bu Logitech'in değil, sizin hatanız.

Her markanın kendi standardı, tarzı ve koruduğu bir imajı vardır. Her markanın ürünleri birbirine benzeseydi, aynı özelliklere sahip olsaydı zaten ne gerek vardı başka markalara? Tam bir Razer fanı cevabı olmuş arkadaşının ki.

Ayrıca @Jira'nın da dediği gibi 1000 lira kadar bütçeyle kulaklık tavsiyesi isteseydiniz çok daha iyi markalar yazardık. Logitech oyuncu ekipmanlarında işin ehli olabilir lakin sadece ses üzerinde değil. Sennheiser gibi markalar varken, kanımca o fiyata Logitech kulaklık alınmazmış.

Ben de Logitech ürünleri kullandım. Özellikle g300s hiç pişman değilim ne logitechten nede ürünlerinden. Bana göre kaliteli iş yapıyorlar.

5 ürün kullandım;
  • G230 : Çok uzun dayanmadı, kabloyla oynayınca tek tarafı gidiyordu. (Memnun kalmadım.)
  • G300 : Giriş seviyesi bir mouse, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (Memnun kaldım.)
  • G302 : 3,5 yıl kullandım, bir sıkıntı yaşamadım. Yerine aldığım G403 2 ay dayandı. (Memnun kaldım)
  • G610 : 11 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok memnunum gibi. (Memnunum)
  • G403 : 2 ay kullandım, tekerleğiyle problem yaşadım. Garantisiyle uğraşıyorum. (Memnun kalmadım)
Ürünleriyle ne iyi ne de kötü bir geçmişim var, aslında biraz da benim hatam almadan önce daha iyi araştırmam gerekirdi, markaya suç atmak istemiyorum fazla araştırmadan aldığımdan dolayı bana biraz şanssız ve kronik sorunlu ürünler denk gelmiş.

Garantisinin ise çok ilgili olduğunu söylüyorlar. Markanın sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum, her markanın kalitesiz ürünleri var.

Razer'a verilen para boşa gitmemiş de, Logitech'e verilen para mı boşa gitmiş? Corsair vb. markalarla karşılaştırılsa tamam diyebilirim de...

Razer kullanıcısının mantalitesi gerçekten "ışıklı mışıklı ürün yapıyorlar moruk". Logitech G710+'ım vardı, birkaç sene kullandıktan sonra SAPA SAĞLAM bir şekilde satıp G810 aldım, romer-g switchlerine alışamadım ama yine de süper bir klavye. G403'üm vardı, biraz büyük olmasından ötürü sorun yaşadım sadece, optiği gayet başarılıydı. G633 de kullandım, mikrofonu ve verdiği ses gerçekten harikaydı, biraz ağırdı sadece. Razer Deathadder da kullandım, 6 ay sonra kaydırma düğmesi bozuldu, sol tık tutukluk yapmaya başladı, Razer Synapse ile sorunlar yaşadım falandı filandı derken başka bir mouse aldım. Arkadaşın boş konuşmuş.

Üstüne üstlük, garantisi bitmiş G710+'a yeni tuş takımı gönderdi adamlar. Desteği gerçekten çok başarılı, ürünlerinin arkasında duruyorlar.

Son düzenleme:
Bende G230 kullandım ve aynı sorunu yaşadım tek tarafı ses vermiyordu. Çok canımı sıktı bu kulaklığa geçtim. Buda çok ağır ve fiyatına göre performans veremiyor. Açık söyleyim kafam biraz büyük olduğundan mıdır nedir süngerleri yamulmaya başladı. Canımı sıkıyor bu iş ama birkaç ay daha sabredeyim değiştireceğim.
Ayrıca G300 ve G300S kullandım ikisinde de 1.yılını doldurur doldurmaz çift tıklama sorunu yaşadım.
Ancak fiyatı ucuz olduğundan hiç üzülmemiştim. Bu kadar para verince koyuyor insana.
Arkadaşın boş konuşmuş

Çok teşekkür ederim destek veren herkese. Ama yinede içimde hala bir şüphe var. Diğer kulaklıkları gidip denemeden içim rahat olmayacak.

İyi günler. İlk oyunculuğa başladığımdan beri Logitech ekipman kullanıyorum. En başta daha ucuz ürünler kullandığım için diğer markalarla karşılaştırma yapma gereği bile duymadım çünkü ucuz sonuçta çok büyük bir pişmanlık yaşayacağımı düşünmedim.
Her neyse, asıl konu şu ki yaklaşık 4 5 ay önce Mediamarkt mağazasında G933 gördüm ve kulağıma taktım. Çok hoşuma gitti fiyatı 1000 ₺ idi ama çok sevmiştim. O sıralar mouse'um sıkıntı yapıyordu bir de G502 mouse aldım. Mutlu şekilde eve gittim ve birkaç ay kullandım. Ancak Razer kullanan bir arkadaşım verdiğin para boşa gitmiş dedi. Biraz araştırma yaptım ve gerçekten bunları aldığıma pişman oldum. Kulaklık çok ağır, mouse çok büyük vs. çok pişmanlık yaşıyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Komik olan tarafı, bunları razer kullanan birisinin demesi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00