Logitech ekipmanlar pişmanlık mıdır ?

@Savia
Ayrıca bir şey daha soracağım, şu sıralar yeni klavye düşünüyorum ve G810'u çok beğendim. Sizce almalı mıyım ?
3 yıl boyunca Cherry MX Brown switchleri kullandıktan sonra şahsen Romer-G switchlerini çok beğenmedim fakat gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir klavyedir ve piyasada F/P açısından türünün tek örneğidir diyebilirim. G413'lere de bakabilirsiniz RGB şart değilse. Hatta bütçenizi arttırabilirseniz Corsair'ın Strafe yada K70 Lux gibi modellerine yönelebilirsiniz.

Açıkçası 100 ₺'lik bir mouse için garanti süreci ile uğraşmak istemedim. Ayrıca G300'ün yüzeyi gri olduğu için bende çok kullandığım için rengi baya kötüleşmişti. Bozulduğu gün içinde direk gidip G300S almıştım, pişman değilim.
Garanti süreci çok basit. Arıyorsunuz size Hollandadan yenisini gönderiyorlar :).

5 ürün kullandım;
  • G230 : Çok uzun dayanmadı, kabloyla oynayınca tek tarafı gidiyordu. (Memnun kalmadım.)
  • G300 : Giriş seviyesi bir mouse, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (Memnun kaldım.)
  • G302 : 3,5 yıl kullandım, bir sıkıntı yaşamadım. Yerine aldığım G403 2 ay dayandı. (Memnun kaldım)
  • G610 : 11 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu yok memnunum gibi. (Memnunum)
  • G403 : 2 ay kullandım, tekerleğiyle problem yaşadım. Garantisiyle uğraşıyorum. (Memnun kalmadım)
Ürünleriyle ne iyi ne de kötü bir geçmişim var, aslında biraz da benim hatam almadan önce daha iyi araştırmam gerekirdi, markaya suç atmak istemiyorum fazla araştırmadan aldığımdan dolayı bana biraz şanssız ve kronik sorunlu ürünler denk gelmiş.

Garantisinin ise çok ilgili olduğunu söylüyorlar. Markanın sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum, her markanın kalitesiz ürünleri var.
G403 Teki olay büyük ihtimalle şanssızlığıniza gelmiştir (belki) elinize oturuyor mu bende alabilirimde?

Razerin bana kalırsa tek iyi tarafı, yaptıkları ürünün güzel görünmesi ve iyi reklam yapmaları. Onun dışında malzeme kalitesi rezalet bir firma olduğunu söyleyebilirim. Ürünleri de leş denecek seviyede.

Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. O kadar da değil abartma, bizzat 2 klavyesini kullandım gayet kaliteli bir malzeme kalitesine sahip. Birini yücelteyim diye diğerini düşürmene hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı