Logitech Extreme 3D Pro Uçuş Joystick İncelemesi

Bu videomuzda en çok kullanınan uçuş joysticklerinden biri olan Logitech 3D Proyu inceliyoruz.

İyi seyirler :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende Snopy'nin Joystick'ini satın almıştım. H.A.W.X oynarken ani manevra yapmaya çalıştığımda kolu yukarı kaldırınca komple bütün Joystick yukarı kalkıyordu. Tabanı çok geniş değildi ve kol çok hafifti. Şahsen aldığıma pişman olmuştum. Bu incelemede ona çok dikkat ettim. İleride bunu almayı düşünebilirim. Tabi tekrar beni kendine bağlayan bir uçak oyunu çıkarsa. :)

beyler kusura bakmayın hort olacak ama ben geçensene bu üründen aldım ama şuanda ölü bölgemi deniyor tam bilmiyorumda koluda sağ saol ileri ve geri kısımlarında biraz boşluk oluyor yani biraz ileri itince veya geri orda kalıyor %2-3 lük bi boşlşuk var acaba bu normalmi sizdede varmı yoksa garantiye götüreceğim. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı