Dada566 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar çok fazla bir bütçem yok ve War Thunder oynuyorum. Logitech Extreme 3D Pro almayı düşündüm ama Windows 11'de çalışıyor mu, driverı kurabilen var mı?
Arkadaşlar çok fazla bir bütçem yok ve War Thunder oynuyorum. Logitech Extreme 3D Pro almayı düşündüm ama Windows 11'de çalışıyor mu, driverı kurabilen var mı?
Miracc31 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 37 22 Eylül 2024 #2 Çalışır ama war thunder da çalışmaz. Uçak oyunu oynayacaksanız 3D pro yla Dcs World oynamanızı öneririm Artı 0 Eksi
Çalışır ama war thunder da çalışmaz. Uçak oyunu oynayacaksanız 3D pro yla Dcs World oynamanızı öneririm
KS KS Dada566 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #3 Miracc31 dedi: Çalışır ama war thunder da çalışmaz. Uçak oyunu oynayacaksanız 3D pro yla Dcs World oynamanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Neden çalışmıyor bi bilgin varmı DCS için pek zamanım yok Artı 0 Eksi
Miracc31 dedi: Çalışır ama war thunder da çalışmaz. Uçak oyunu oynayacaksanız 3D pro yla Dcs World oynamanızı öneririm Genişletmek için tıkla... Neden çalışmıyor bi bilgin varmı DCS için pek zamanım yok
Miracc31 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 37 22 Eylül 2024 #4 sadece vr destekli diye biliyorum war thunder hocam pardon destekliymiş joystick ama cihaz eskiyse çalışmaz Artı 0 Eksi
sadece vr destekli diye biliyorum war thunder hocam pardon destekliymiş joystick ama cihaz eskiyse çalışmaz
KS KS Dada566 Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 Miracc31 dedi: Sadece VR destekli diye biliyorum War Thunder. Hocam pardon destekliymiş joystick ama cihaz eskiyse çalışmaz. Genişletmek için tıkla... İnternette 8 aylık falan videolar var zaten sürücü bulursam çalışır kendisinin Logitech için özel ayarları var sizde var mı sürücü. Artı 0 Eksi
Miracc31 dedi: Sadece VR destekli diye biliyorum War Thunder. Hocam pardon destekliymiş joystick ama cihaz eskiyse çalışmaz. Genişletmek için tıkla... İnternette 8 aylık falan videolar var zaten sürücü bulursam çalışır kendisinin Logitech için özel ayarları var sizde var mı sürücü.
Miracc31 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 37 22 Eylül 2024 #6 Logitech kullanmıyorum hocam Artı 0 Eksi