Çözüldü Logitech F 710 Nasıl Kablolu Kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mkeshnoda

Kilopat
Bugün Logitech F 710 Gamepad'i aldım. Bunun içinden kablo çıktı. Bunu kablolu olarak nasıl kullanabilirim acaba? Üzerindeki işaret, üzerinden çıkan ufak USB'yi o kabloya takmam gerektiğini söylüyor fakat USB içine girmiyor. Eğer ben doğru biçimde yaptıysam ve girmiyorsa hata var demektir. Kutusunu da açarken kırarak açtım. Kırmadan açmanın hiç bir yolu yoktu :D Garanti dışı kalma gibi bir durum olur mu? Bir de doğru mu yaptım yanlış mı yaptım söyleyebilir misiniz? :D

Sonuç : Bir inceleme videosunda yöntemimin doğru olduğunu gördüm. Hassas davrandığım için girmiyormuş. Biraz fazla güç harcamanız gerekiyor takmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önümüzdeki hafta sonu yapabilirim :) Bana kayıt almak için program önerebilirseniz sevinirim. İndirme linki ile beraber. Kutuyu çoktan parçalayarak açtım :D Ama sanırım bir gameplay + inceleme videosu hazırlayabilirim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı