Logitech F310 600 TL'ye alınır mı?

Saakrin

Centipat
Çoğunlukla souls oyunlarında kullanmak için istiyorum fakat fiyatının 600 TL olması hiç cazip gelmiyor, 2. ele yönelme gibi bir isteğim de yok. Sizce Logitech F310 600 TL'ye alınır mı?

Fiyattan bağımsız olarak 2 yıl önce 200 TL civarına almıştım diye hatırlıyorum. Daha iyi alternatifleri çıkabilir o konuda bir bilgim yok, ancak ürünü 2 yıldır kullanıyorum ve gayet memnun kaldım.

Yıllarca eziyet ettim, çantalarda oradan oraya sürüklendi, yerlere düştü, üstüne gazoz bile döktüm... Hala paşa paşa çalışıyor. Logitech sağlamlığı var alette. Zamanında 300'e almıştım, memnunum. 600 verilir mi konusu rakiplerine bağlı.

Değmez. 100 üzerine kablosuz versiyonu F710 var. İlla 0 alacaksan onu al. Ya da başka oyun kollarına bak.

Ama 2. el çok mantıklı bence bu kollarda. Neredeyse yarı fiyatına kutulu garantili bulabilirsin.

Beni kablosuz olması korkutuyor hocam, herhangi bir bağlantı sorunu veya input lag yaşar mıyım?

Ben özellikle kablolu diye F310 tercih etmiştim 1 sene oldu hala yağ gibi akıyor fakat josticklerinde ölü nokta bi tık fazla oluyor F310'da. Daha önce okuduğum konularda daha iyi rakiplerinin olduğunu hatırlıyorum model olarak aklımda yok fakat daha iyilerinin de olduğu tartışılıyordu bu fiyat bandında.

Değmez. 100 üzerine kablosuz versiyonu F710 var. İlla 0 alacaksan onu al. Ya da başka oyun kollarına bak.

Ama 2. el çok mantıklı bence bu kollarda. Neredeyse yarı fiyatına kutulu garantili bulabilirsin.

Deadzone riskine değmez bence. Hem bazıları bu kolları leş gibi kullanıyor, söküp her parçasını temizleyemeyecek kişilere 2. El önermek mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…