Hockenheim
Hectopat
Uygulama değil Gamepad Tester bu siteden alttaki test Circularity seçeneğini seçerek .Bu testi hangi programdan yapıyorsunuz hocam? Bende 2 yıl sonra paylaşayım.
Uygulama değil Gamepad Tester bu siteden alttaki test Circularity seçeneğini seçerek .Bu testi hangi programdan yapıyorsunuz hocam? Bende 2 yıl sonra paylaşayım.
F310 mu kullanıyorsun?2 yıl sonra bende de bu şekilde.
Evet hocam.F310 mu kullanıyorsun?
2 yılda bence güzel ben 1 yıldır kullanıyorum çok az elime alıyorum ama durum ortada.Evet hocam.
Bende baya az kullanıyorum hocam. Hele bi 6 aylık dönemde dolapta yatmıştı. Şimdi arada Forza girersem falan anca öyle kullanıyorum. Biraz şanslıyım sanırım.2 yılda bence güzel ben 1 yıldır kullanıyorum çok az elime alıyorum ama durum ortada.
F310 ve F710 yılların gamepad'i. Bence şimdiki sıfır fiyatını hak eden kollar değil ikisi de. O yüzden ikinci elde temiz garantili kutulu yarı fiyata bulunursa alınabilir dedim. Çünkü anca yarı fiyatını hak ediyor benim gözümde. Bir kere ergonomisi çok sıkıntılı. 1-2 saat kullanıma bile gelemeden benim elimi çok yoruyor. Xbox kolları çok daha rahat mesela bundan.Deadzone riskine değmez bence. Hem bazıları bu kolları leş gibi kullanıyor, söküp her parçasını temizleyemeyecek kişilere 2. El önermek mantıklı değil.
Alıcısı ile aranda engel bulundurmazsan pek sorun yaşamazsın. Input Lag ise bence endişeleneceğin son faktör olsun. Özel alıcısı ile bağlandığı için fark edilir bir gecikme yaşamıyorsun F710'da. Bağlantı sorunu yaşayanlar var, yok değil ancak dediğim gibi engel bulundurmazsan ve alıcıyı kasanın arka tarafına değil üst tarafına veya varsa monitöründeki USB portlarına takarsan bağlantı sorunlarının önüne geçmiş oluyorsun önemli miktarda.Beni kablosuz olması korkutuyor hocam, herhangi bir bağlantı sorunu veya input lag yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.