Logitech F310 600 TL'ye alınır mı?

2 yıl sonra bende de bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1688142096270.png
    1688142096270.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 38
2 yılda bence güzel ben 1 yıldır kullanıyorum çok az elime alıyorum ama durum ortada.
Bende baya az kullanıyorum hocam. Hele bi 6 aylık dönemde dolapta yatmıştı. Şimdi arada Forza girersem falan anca öyle kullanıyorum. Biraz şanslıyım sanırım.

Deadzone riskine değmez bence. Hem bazıları bu kolları leş gibi kullanıyor, söküp her parçasını temizleyemeyecek kişilere 2. El önermek mantıklı değil.
F310 ve F710 yılların gamepad'i. Bence şimdiki sıfır fiyatını hak eden kollar değil ikisi de. O yüzden ikinci elde temiz garantili kutulu yarı fiyata bulunursa alınabilir dedim. Çünkü anca yarı fiyatını hak ediyor benim gözümde. Bir kere ergonomisi çok sıkıntılı. 1-2 saat kullanıma bile gelemeden benim elimi çok yoruyor. Xbox kolları çok daha rahat mesela bundan.

Bu kollara rakip olabilecek kollar benzer fiyattan çıkmadığı için Logitech'in F310/F710'una mecbur kalıyoruz.

Beni kablosuz olması korkutuyor hocam, herhangi bir bağlantı sorunu veya input lag yaşar mıyım?
Alıcısı ile aranda engel bulundurmazsan pek sorun yaşamazsın. Input Lag ise bence endişeleneceğin son faktör olsun. Özel alıcısı ile bağlandığı için fark edilir bir gecikme yaşamıyorsun F710'da. Bağlantı sorunu yaşayanlar var, yok değil ancak dediğim gibi engel bulundurmazsan ve alıcıyı kasanın arka tarafına değil üst tarafına veya varsa monitöründeki USB portlarına takarsan bağlantı sorunlarının önüne geçmiş oluyorsun önemli miktarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı