Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 3 Nisan 2022 #11 RHEZNOW dedi: Amazon mobil uygulamasından alırsan 208 TL'ye geliyor. BAHAR40 kodunu girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime felan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam?
RHEZNOW dedi: Amazon mobil uygulamasından alırsan 208 TL'ye geliyor. BAHAR40 kodunu girmen gerek. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime felan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.576 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #12 Thundem dedi: Amazon Prime falan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır Prime sadece kargo süresini hızlandırıyor ilk ve sipariş ve mobil uygulama zorunluluğu var.
Thundem dedi: Amazon Prime falan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır Prime sadece kargo süresini hızlandırıyor ilk ve sipariş ve mobil uygulama zorunluluğu var.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2022 #13 Thundem dedi: Amazon Prime falan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Direkt oluyor. Hatta bence Prime deneme sürümünü başlatın ve kargonuz hızlı gelsin. Sonra iptal edin.
Thundem dedi: Amazon Prime falan gerekiyor mu yoksa direk oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Direkt oluyor. Hatta bence Prime deneme sürümünü başlatın ve kargonuz hızlı gelsin. Sonra iptal edin.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 3 Nisan 2022 #14 Thundem dedi: Geçen gün F710'un 300TL olduğunu görmüştüm ama kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer almadıysanız bir bakın derim. Aldıysanız da iade edebilirsiniz. Gaming.Gen.TR - www.gaming.gen.tr
Thundem dedi: Geçen gün F710'un 300TL olduğunu görmüştüm ama kaçırdım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer almadıysanız bir bakın derim. Aldıysanız da iade edebilirsiniz. Gaming.Gen.TR - www.gaming.gen.tr
Honor506 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #15 Ben de almak istiyorum fakat görselde analog butonları çukur şeklinde değil. Bendeki gamepadin analog butonları tepe gibi, parmaklarımdan çok kayıyor ve bundan rahatsızım. Kullanan arkadaşlar böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ben de almak istiyorum fakat görselde analog butonları çukur şeklinde değil. Bendeki gamepadin analog butonları tepe gibi, parmaklarımdan çok kayıyor ve bundan rahatsızım. Kullanan arkadaşlar böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?
HUZUR1 Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Prime H610m-k D4-IntelCore I3-14100f-İNTEL ARC A750-Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (1X)-Western Digital Green SN350-Vento Gamers-Arena FSP 650w Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #16 Yener K. dedi: Hayır hocam. Kolu X moduna alınca Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... X moduna nasıl alınıyor alacağımda.
Yener K. dedi: Hayır hocam. Kolu X moduna alınca Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... X moduna nasıl alınıyor alacağımda.