Logitech F310 alınır mı?

Alp Eren Özalp

Hectopat
Merhaba. 700 TL'ye Pazarama sitesinde buldum. Xbox kollarına göre çok ucuz geldi. Sizce alınır mı? Bir de kullananlar varsa X a b y tuşları çok küçük gözüküyor. Çok batıyor mu size bu durum?

Merhaba. 700 TL'ye Pazarama sitesinde buldum. Xbox kollarına göre çok ucuz geldi. Sizce alınır mı? Bir de kullananlar varsa X a b y tuşları çok küçük gözüküyor. Çok batıyor mu size bu durum?
F310 ve F710 kronik sorunlu diyorlar F710 bende var bağlantı sorunu var fakat F310'u bilemem araştır derim.

F710 1920 yılından kalma sağlam kaliteli f/p beğendiğimiz bir kontrolcüdür alabilirsiniz. Tuşlar çok küçük değil, parmaklarınız yetişir.

SELAM150 kodu ile 550TL ye alabilirsin. Bu fiyata göre değerlendirdiğimizde evet alınır.

Kavgaya gideceksen tuğla olarak kullanabilirsin baya kullanışlı o konuda. Şahsen Logitech'in hiçbir kolunu önermiyorum, ergonomik olarak facia durumdalar, aşırı sertler.

Arkadaşlar yıl 2025 oldu şu kol hakkında onlarca belki yüzlerce konu açıldı ve her seferinde eskidi kronik sorunlu gibi mesajlar alınmasına rağmen neden aynı şeyi soruyorsunuz? Biraz siteye göz atsanız zaten göreceksiniz cevabını.

Bazen 1.elden tecrübe edenlerin ağzından duymak daha fazla bilgilendiriyor veya ikna ediyor insanı.

Bazen 1.elden tecrübe edenlerin ağzından duymak daha fazla bilgilendiriyor veya ikna ediyor insanı.

Zaten onlarca konuda insanlar bilgi veriyor kullananı da kullanmayanı da değiştireni de iade edeni de yeni bir ürün de değil bu YouTube'da bile onlarca inceleme videosu vardır onlara inanmazsan bile yani.

Zaten onlarca konuda insanlar bilgi veriyor kullananı da kullanmayanı da değiştireni de iade edeni de yeni bir ürün de değil bu YouTube'da bile onlarca inceleme videosu vardır onlara inanmazsan bile yani.
Yinede internetin böyle geliştiğini ve insanlara böyle söylemememiz gerektigini bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…