Logitech F310 alınır mı?

F310 bende yıllardır var hala duruyor FIFA oynamak için ve 5-6 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı kronik sorunlu diyorlar ama ben hiçbir sorunla karşılaşmadım eski ama hala kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

Zaten onlarca konuda insanlar bilgi veriyor kullananı da kullanmayanı da değiştireni de iade edeni de yeni bir ürün de değil bu YouTube'da bile onlarca inceleme videosu vardır onlara inanmazsan bile yani.

Dost gördüm baktım ben de YouTube videolarına ama övmeyen bir adam bile yoktu ilk kez duydum yazdıklarınızı

😂😂 Param olsa gidip Xbox kolu almak isterdim ama ya bunu alacağım ya da çakma kollar. Çakma ps4/ps5 kolu alana kadar orijinal Logitech kolu alayım diyorum.

Bence de hocam çakma kollara hiç bulaşmayın Logitech gayet kalitelidir sevmeyen olsa da gamepadi eski olsa bile hala iş görür tavsiye ederim.

F310 bende yıllardır var hala duruyor FIFA oynamak için ve 5-6 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı kronik sorunlu diyorlar ama ben hiçbir sorunla karşılaşmadım eski ama hala kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

Hocam FC24-25'te nasıl son güncellemelerden sonra bendeki yan sanayi kol artık FC'de algılanmıyor. Logitech'lerde aynı sorun var mı?

Ben pek önermem. Tetikleri parmak ağrıtacak kadar sert. Fazlaca deadzone olduğu için çoğu oyunda zorluk çektim. 2 yılda 2 kere bozulunca da kenara attım.

Hocam FC24-25'te nasıl son güncellemelerden sonra bendeki yan sanayi kol artık FC'de algılanmıyor. Logitech'lerde aynı sorun var mı?

Hocam Logitech'lerde genelde olmuyor ama değişebiliyor benim F310 şu an FC 25'i görürken FIFA 22'yi görmemişti onu da X360CE indirerek basitçe halletmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı