Logitech F310 almayın!

Sıfır olarak bir model öneremem bu bütçeye ama 2. el olarak en iyi alternatif Pusat Pro olur.

2 yıldır hiç bir sorun yok ilk günkü gibi Kötüleyenlerin orjinal f310 kullandığını düşünmüyorum.

Arkadaşlar F710 sizi üzmeyecek bir gamepad fakat tabii ki alacaksanızda tavsiyem Xbox Gamepad'i almanızdan yanadır. F310 bana çok ucuz hissettiriyor açıkçası.

2 yıldır hiçbir sorun yok ilk günkü gibi Kötüleyenlerin orijinal F310 kullandığını düşünmüyorum.

Her elektronik eşyada istisnalar olabiliyor hocam. Siz iyisine denk gelmişssiniz güle güle kullanın

F310 bana sorun yaşatmadı, 1-2 yıldır kullanıyorum.

FIFA 22-23'de kullandım.

Bende yıllar önce Vatan'dan aldığım F310 hala mevcut kenara attım duruyor. Kötüye kötü denir başka bir şey denmez. Sıfır ergonomi, sıfır konfor ve sıfır hissiyat. 2 saat sonra el ağrıtma garantili. F310 ve 710'u beğenen hayatında gerçek bir gamepad eline almamıştır. Bu konu açık ve nettir ve tartişmaya kapalıdır.

Tavsiyem Xbox One kumandasını 5 saniye elinizde tutun. Bu aydınlığı yaşayınca bana minnettar kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…