Logitech F310 almayın!

Hani benim mallığım da var 1 kere aldım bozulmuş niye yine aynı gamepadi aldım bilmiyorum. Tuşlar göçüp duruyor içeri. Rezalet bir ergonomisi var.

Peki sizlerden 400-500TL civarı bir gamepad önerisi istesem. Tartışmasız verebileceğiniz örnekler var mı?

Sıfır olarak bir model öneremem bu bütçeye ama 2. el olarak en iyi alternatif Pusat Pro olur.

2 yıldır hiç bir sorun yok ilk günkü gibi :) Kötüleyenlerin orjinal f310 kullandığını düşünmüyorum.

Arkadaşlar F710 sizi üzmeyecek bir gamepad fakat tabii ki alacaksanızda tavsiyem Xbox Gamepad'i almanızdan yanadır. F310 bana çok ucuz hissettiriyor açıkçası.

2 yıldır hiçbir sorun yok ilk günkü gibi :) Kötüleyenlerin orijinal F310 kullandığını düşünmüyorum.

Her elektronik eşyada istisnalar olabiliyor hocam. Siz iyisine denk gelmişssiniz güle güle kullanın :)

F310 bana sorun yaşatmadı, 1-2 yıldır kullanıyorum.

FIFA 22-23'de kullandım.

Bende yıllar önce Vatan'dan aldığım F310 hala mevcut kenara attım duruyor. Kötüye kötü denir başka bir şey denmez. Sıfır ergonomi, sıfır konfor ve sıfır hissiyat. 2 saat sonra el ağrıtma garantili. F310 ve 710'u beğenen hayatında gerçek bir gamepad eline almamıştır. Bu konu açık ve nettir ve tartişmaya kapalıdır.

Tavsiyem Xbox One kumandasını 5 saniye elinizde tutun. Bu aydınlığı yaşayınca bana minnettar kalacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı