Logitech F310/F710 neden seviliyor ve hala alınır mı?

Queryra

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da görülebileceği üzere Logitech F310/F710 neden seviliyor ve hala alınır mı? Ve alınmaz ise Max 750 TL gamepad önerisi.

Kablosuz ve titreşim şart değilse f310 gayet yeterli. Piyasadaki en iyi kollardan biri

F310 un sevilmesinin nedeni 500tl civarlarında daha iyi gamepad olmaması. Alınır.

Hâlâ alınmasının sebebi Logitech adına güvendiğinizdendir. İki kolda çok kötü. Artık baştan yazmak istemiyorum araştırırsanız ne kadar kötü olduğunu öğrenirsiniz.

Hocam kullandıysanız tetik tuşları küçük gözüktü kullanım sırasında sorun oluyor mu?
Elin büyükse sorun olabilir. Gamepad biraz küçük zaten. Tetiklerde sert. Ama bu bütçede daha iyisi yok. F710 yerine de GXT590 alımabilir.

Hâlâ alınmasının sebebi Logitech adına güvendiğinizdendir. İki kolda çok kötü. Artık baştan yazmak istemiyorum araştırırsanız ne kadar kötü olduğunu öğrenirsiniz.

Hocam kol bana da öyle geldi ondan başlığı açtım biraz araştırınca F710 almak yerine Snopy Rampage SG-R218 veya Snopy Rampage SG-R601 almak daha mantıklı duruyor.

Hocam kol bana da öyle geldi ondan başlığı açtım biraz araştırınca F710 almak yerine Snopy Rampage SG-R218 veya Snopy Rampage SG-R601 almak daha mantıklı duruyor.
Onlar yerine Trust GXT 590 almak daha mantıklı. Snopy gamepadler zaten kaliteli değil vereceğin paraya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…