Logitech F310/F710 neden seviliyor ve hala alınır mı?

F710 kullandım ortalama boyutta bir insanım ve ortalama boyutta ellerim var. Rocket League oynarken 3. maça zor çıkıyordum çünkü argonomisi rezalet. Diğer değerlendirmeler için titreşim olsun kalitesi olsun gerçekten sağlam cihaz ama argonomi olmadıktan sonra yoruyor insanı. Baska insanlardan bu yorumları görüp Amazon'dan almistim ve iyi ki Amazon'dan almisim cunku iade ettim ve direkt kabul edildi.

F710 kullandım ortalama boyutta bir insanım ve ortalama boyutta ellerim var. Rocket League oynarken 3. maça zor çıkıyordum çünkü argonomisi rezalet. Diğer değerlendirmeler için titreşim olsun kalitesi olsun gerçekten sağlam cihaz ama argonomi olmadıktan sonra yoruyor insanı. Baska insanlardan bu yorumları görüp Amazon'dan almistim ve iyi ki Amazon'dan almisim cunku iade ettim ve direkt kabul edildi.

Hocam tetik tuşları falan küçük geliyor değil mi?

L2 R2 iyi olsa da L1 r1 küçüktü bana göre. Benim için asıl sorun tutuştu iki elimle klasik bir gamepad tutuşu yaptığımda baş parmağımın arka tarafları ağrıyordu bir süre sonra oynatmayacak dereceydi.

Hocam fotoğraflara bakınca zaten tetik gibi değil daha çok tuş gibi duruyordu
Bir de şu an gamepad kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız önerir misiniz?

Hocam fotoğraflara bakınca zaten tetik gibi değil daha çok tuş gibi duruyordu.
Bir de şu an gamepad kullanıyor musunuz ve kullanıyorsanız önerir misiniz?

Yok hocam Rocket League için almıştım sadece ve o fiyatlarda başka gamepad yoktu ki daha sonra zamlar geldi ve tek bir oyun için o kadar para vermek istemiyorum. Zaten ilk başta niyetim DualShock almaktı ama fiyatı tuzlu gelmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı