Elektronik Logitech F310 Gamepad 562 TL

Almayın, aldırtmayın. Öncelikle 2025'te titreşimsiz gamepad satılması zaten çok saçma hele ki bu fiyatlara. Evet çok sağlam ama bu sağlamlık en kötü kısımlarından çünkü gerek el ağrıtması(cidden), gerek kablo kısalığı ile de bozulsa da kurtulsam diye düşünmeye başlıyorsunuz.

(Not: 10 yıldır elimde var gerçekten sağlam ama kullanımı da çok kötü)

Almayın, aldırtmayın. Öncelikle 2025'te titreşimsiz gamepad satılması zaten çok saçma hele ki bu fiyatlara. Evet çok sağlam ama bu sağlamlık en kötü kısımlarından çünkü gerek el ağrıtması(cidden), gerek kablo kısalığı ile de bozulsa da kurtulsam diye düşünmeye başlıyorsunuz.

(Not: 10 yıldır elimde var gerçekten sağlam ama kullanımı da çok kötü)

Bu fiyata ne alabiliriz ustam. Var mı bu fiyat bandında bu kalitede bir ürün.

Bu fiyata ne alabiliriz ustam. Var mı bu fiyat bandında bu kalitede bir ürün.
Hocam sağlamlığı kullanıma göre ömrünü çok değiştirecek kalitede ürünler olduğundan herkese gönül rahatlığıyla öneremem ama aynı fiyat bandında dualshock4 olarak bilgisayarda gözüken dualsense replikaları cidden bu aletten çok daha iyi, hatta şuan f310 yerine onlardan kullanıyorum. (Kalite dediğim eldeki hissi değil bu arada plastiğin dokusu ve ele oturuşu f310'dan iyi ama sağlamlığı ve ömrü olarak daha kötüdür muhtemelen.) Alalı 2 yıl oldu hala sorun hiç çıkmadı. Touchpad ve jiroskopu da güzel çalışıyor. DS4Windows ile de tamamen uyumlular. Ama tabii dediğiniz gibi üretiminde kalite maalesef F310 seviyesinde olmadığında her alanın aynı deneyimi yaşayacağı kesin değil. Fakat F310'da da gerçekten titreşimin eksikliğini ve ergonominin kötülüğünü dibine kadar hissediyorsunuz.

710'dan geçtim mecburen, çekmemezlik pilinin erken bitmesi, alıcısının tanımaması gibi sorunlar bıktırmıştı ki, en sonunda salladım kırdım.

510 olsa onu alacaktım ama üretimden kaldırılmış, en iyi tercih oydu,

Uygun fiyatlı piyasası en iyi olan bu model kaldı ki gayet güzel bence.

Joistiklerine ek kılıf alırsanız daha güzel oluyor, Temu'da var.

Bu modelde sevmediğim tek şey yan kısımlarının sert plastik olması el kaydırması.

Genel olarak güzel ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı