Logitech F310 Gamepad nasıl?

feawen

Hectopat
Daha fazla  
PC 'ye takılan ucuz yollu gamepadlar oyunlarda sorun çıkarıyor, mesela uygulama gerekebiliyor. Ben bundan sipariş vereceğim de, bunlar da problem çıkarıyor mu? Çok can sıkıcı oluyor.

Eğer Xbox gamepadi alacak bütçen yoksa kesinlikle f/p olarak piyasanın en iyi ürünü. Alabiliyorsan kablosuz olan versiyonunu almanı öneririm, Tamiri yapılıyodur belki ama F310 kablosu gömülü olduğundan bir arızada değiştirmek zorunda kalabilirsin. Ayrıca tuşları F710 a göre daha çabuk yıpranıyor.

Sade, yapması gerekeni yapan, sağlam ve tak çalıştır tarzda kolay kullanımlı bir gamepad arıyorsan Logitech F310 tam aradığın üründür. Ben yıllardır kullanırım, bir sıkıntısı olmadı.
İşte aradığım bu cevap. Snopy'nin bi gamepadini verdi kuzenim, arkadaş ne FIFA ne NBA oynayamadım, yok şunu indirin şunu kurun..
Eğer Xbox gamepadi alacak bütçen yoksa kesinlikle f/p olarak piyasanın en iyi ürünü. Alabiliyorsan kablosuz olan versiyonunu almanı öneririm, Tamiri yapılıyodur belki ama F310 kablosu gömülü olduğundan bir arızada değiştirmek zorunda kalabilirsin. Ayrıca tuşları F710 a göre daha çabuk yıpranıyor.
Evimde 2 kol olsun isterim zaten, bir daha ki sefere USB modelini alacağım umarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı