Logitech F310 ile Xbox 360 kolu isteyen oyunları oynar mıyım?

• Konuyu başlatan peynir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.277

peynir

Kilopat
Logitech F310 940-000138 Gamepad. Bende Platoon markalı ucuz bir kol var ama bazı oyunlar ille de Xbox 360 kolu istiyor ve bu kolla onları oynayamıyorum. İnternetten Xbox 360 kolu alıcaktım ki, bir de böyle bir kol gördüm ve daha güzel geldi. Bu kolla Xbox 360 kolu isteyen oyunları oynayabilir miyim? Bir de şöyle bir şey var, arkadaşımda bu kol var ve benim ucuz kolla oynayamadığım bir oyunda bu kol ile arkadaşım oynayabiliyor. Arkadaşıma sorardım benim istediğim diğer oyunlarda çalışıyor mu diye ama onda bendeki oyunlar yok o yüzden buraya sorma gereği duydum.
Arkadaşlar bir de böyle bir şey buldum ama: "En sık kullanılan iki giriş standardı olan XInput/DirectInput ile F710un kurulumunu yapmak ve en sevdiğiniz oyunlarda kullanmak
kolaydır.". Buradaki XInput/DirectInput nedir bilen birisi bilgi verebilirse sevinirim. Bu XInput dediği xbox input ise yaptık işi. :)
F310'da da aynı şey yazıyor.

Son düzenleme:
Normal kolları Xbox kolu gibi tanımlayabilirsin ama bence pek zevkli olmuyor, ekranda Xbox tuşları gözükecek kolunda 1-2-3-4 diye sayılar veya kare, üçgen, çarpı, yuvarlak olarak göreceksin. Xbox layout olan herhangi bir kol ile oynayabilirsin oyunlarını.

Normal kolları Xbox kolu gibi tanımlayabilirsin ama bence pek zevkli olmuyor, ekranda Xbox tuşları gözükecek kolunda 1-2-3-4 diye sayılar veya kare, üçgen, çarpı, yuvarlak olarak göreceksin. Xbox layout olan herhangi bir kol ile oynayabilirsin oyunlarını.
Benim almak istediğim kol ile xbox kolundaki harfler aynı, bir tane stick yeri değişik sadece.

F310 kullanıyorum, hem Steam hem de Microsoft mağaza üzerinden oyun oynadım ve hiçbirinde hiçbir sıkıntı çıkarmadı.
Oyunların isimlerini yazar mısın? Ben şu ana kadar ucuz kol ile "Nine Parchments, Battleblock Theater, Sacred Citadel, Magicka, Rocket League, Toukiden: Kiwami, Blazblue, Lara Croft and the Temple of Osiris" oyunlarında sorun yaşadım. Bu oyunlar sorun yaşadıklarımın başlıcaları. Bir ara yeğenimle Rocket League oynamak istemiştim çok ama benim ucuz kolu bir türlü algılamadı. Bir de deneyimi çok kötü benim ucuz kolun. Böyle kötü bir hissiyat veriyor, kullanımı biraz zormuş hissi veriyor. Tam kontrol edemiyormuşsun gibi geliyor insana. Tuşa zor basıyormuşsun gibi oluyor. F310'da bu durum nasıl tuşa basımı falan nasıl. Özellikle en soldaki o "+" simgesi gibi olan yer nasıl benim kolda o kısmı kullanmak resmen ölüm. Sol tarafa basmak istiyorsun aşağıya basıyorsun, çok sinirlik bir durum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı