Logitech F310 iyi mi?

Merax

Picopat
Katılım
12 Temmuz 2023
Mesajlar
256
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben bugün Logitech F310 gamepad aldım bilgisayarım için sorularım şunlar:

Uzun ömürlü mü?

FIFA pes gibi oyunlar için iyi mi?

Kablosu zarar görür mü?

Ve Steam falan hemen algılar mı?
 
Eğri oturup doğru konuşalım. Pes gibi oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız. Kablosu sağlamdır çok zarar görmez ama tasarıma geldiğinde orada patlıyor cihaz. Tasarım gereği büyük ihtimalle rb lb tuşlarında 3-4 aya kalmadan basmama sorunları yaşayacaksınız. Joysticklerde merkez kayması gibi sorunları da mevcut. Bütçeyi arttırıp GXT590 gibi bir gamepad alabilirdiniz.
 
Normal hikayeli oyunlar için uzun ömürlü, FİFA gibi rekabetçi oyunlar için 1 sene içinde en az 1 tuşu arıza verecektir. Mediamarkt gibi yerlerden satın alırsanız arıza durumunda değişim yapıyorlar. F310 gamepad Xbox gamepad gibi orijinaldir ve her oyun gamepadi direkt tanır, tuş ayarı yapmanıza gerek kalmaz.
 
Normal hikayeli oyunlar için uzun ömürlü, FIFA gibi rekabetçi oyunlar için 1 sene içinde en az 1 tuşu arıza verecektir. MediaMarkt gibi yerlerden satın alırsanız arıza durumunda değişim yapıyorlar. F310 gamepad Xbox gamepad gibi orijinaldir ve her oyun gamepadi direkt tanır, tuş ayarı yapmanıza gerek kalmaz.

Xinput olan bütün gamepadler direk tanır zaten. Özel olan bir şey değil.
 
Tasarımin kötü olması ve titreşim özelliği olmaması dışında çok sağlam iyi bir gamepad tavsiye ederim.
 
Titreşim yok, tetik tuşları fln sert, kablosu çıkmıyor (bir kopsa veya zarar görse gg yani). Dövüş oyunları veya yarış oyunlarında tatmin etmeyebilir.

Ne kadar ömrü olacağı kesin değil senin kullanımına bağlı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı