Logitech F310 R2 ve L2 tuşları aşırı sert

ahmetsx

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan Logitech F310 aldım. Kol gayet güzel fakat L2 ve R2 (sanırım trigger tuşları diye de geçiyor) aşırı sert. Bunun yumuşamasının bir yolu var mıdır ya da zamanla yumuşar mı? Çakma PS4 kolu almak yerine gideyim orijinal bir kol alayım dedim, hata mı ettim, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan Logitech F310 aldım. Kol gayet güzel fakat L2 ve R2 (sanırım trigger tuşları diye de geçiyor) aşırı sert. Bunun yumuşamasının bir yolu var mıdır ya da zamanla yumuşar mı? Çakma PS4 kolu almak yerine gideyim orijinal bir kol alayım dedim, hata mı ettim, bilmiyorum.
şuan nası kanka benimkinin biri yumuşadı diğeri sert oynadıkça yumuşuyor

Alışırsın zamanla benim de ilk gamepadim olmasına rağmen anormal derecede sert gelmişti.

Gamepade nasıl ben şu an kullanıyorum bence güzel de a tuşu bir tık göçük geliyor gibi acaba tutuşumdan kaynaklımı bir de RB tuşuna basıyorum ya hafif elimi üzerinden çekince temazsızlık oluyor tam bastırmam lazım bu bir sorun mu gamepad yeni de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı