Logitech F310 vs Replika DualShock

exclaubb12

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar için kol almak istiyorum. Ama bir türlü karar vermedim. Daha ucuza (400-600TL) kablosuz, titreşimli ama adı sanı belli olmayan replika DualShock'lar mı ya da daha yüksek fiyata (850TL) güvenilir marka, Xinput ve directinput (önemli bir şey mi bilmiyorum ama) desteği olan ama kablolu, titreşimsiz ve çirkin F310 mu? Bir de F310 için epey sitesine baktığımda uyumlu işletim sistemleri Windows 7 ve 8 diyor. Sıkıntı çıkar mı? Son olarak sizden ricam sırf markadan dolayı diğer ürünü kenara atmayın çünkü ne kadar Logitech kaliteli, uzun ömürlü olsa da eksileri de var.

Replika DualShock olarak bunları buldum:

Son düzenleme:
Bilgisayar için kol almak istiyorum. Ama bir türlü karar vermedim. Daha ucuza (400-600TL) kablosuz, titreşimli ama adı sanı belli olmayan replika DualShock'lar mı ya da daha yüksek fiyata (850TL) güvenilir marka, Xinput ve directinput (önemli bir şey mi bilmiyorum ama) desteği olan ama kablolu, titreşimsiz ve çirkin F310 mu? Bir de F310 için epey sitesine baktığımda uyumlu işletim sistemleri Windows 7 ve 8 diyor. Sıkıntı çıkar mı?
Bütçeniz ne kadar?

Bilgisayar için kol almak istiyorum. Ama bir türlü karar vermedim. Daha ucuza (400-600TL) kablosuz, titreşimli ama adı sanı belli olmayan replika DualShock'lar mı ya da daha yüksek fiyata (850TL) güvenilir marka, Xinput ve directinput (önemli bir şey mi bilmiyorum ama) desteği olan ama kablolu, titreşimsiz ve çirkin F310 mu? Bir de F310 için epey sitesine baktığımda uyumlu işletim sistemleri Windows 7 ve 8 diyor. Sıkıntı çıkar mı?

F310 her türlü daha iyi sorun çıkartmaz çoğu oyunla uyumlu Xbox kolu olarak görüyor zaten.

Bende aynı bu şekilde bir konu açmıştım bu forumda. 3-4 gün önce Logitech F310 aldım. Gayet premium hissettiriyor. Bundan önce DualShock 3 kullanıyordum. Açıkçası Logitech farkı hissettiriyor. Sana da aynı şekilde tavsiye ederim.
Hocam sizde haklısınız Logitech kaliteli premium ama kablolu titreşimsiz 10 senelik kola 850 TL veresim de gelmiyor açıkçası. Tamam yalan yok replikanın da çok eksisi vardır mesela kablosuz olduğu için o paraya çok iyi bir gecikme süresi beklemem yada çok uzun ömürlü olmasını. Ama yine de bilmiyorum F310'a sıcak bakamıyorum. Çok kararsız kaldım. Bütçemi biraz daha zorlayıp F710 alsam bilemedi. Çünkü 1000 TL ye yakın para verip kablolu kol kullanmak istemiyorum. Sizler de replika ürünü tavsiye etmiyorsunuz.

Hocam sizde haklısınız Logitech kaliteli premium ama kablolu titreşimsiz 10 senelik kola 850 TL veresim de gelmiyor açıkçası. Tamam yalan yok replikanın da çok eksisi vardır mesela kablosuz olduğu için o paraya çok iyi bir gecikme süresi beklemem. Ama yine de bilmiyorum F310'a sıcak bakamıyorum. Çok kararsız kaldım. Bütçemi biraz daha zorlayıp F710 alsam bilemedi. Çünkü 1000 TL ye yakın para verip kablolu kol kullanmak istemiyorum. Sizler de replika ürünü tavsiye etmiyorsunuz.
Hocam ben şöyle bir mantık kurdum. Replika titreşimli kol alıp 3-4 ay kullanacağıma, titreşimsiz marka kol alırım, kafam rahat olur senelerce kullanırım dedim. 2. el de bakabilirsiniz F710'a 700-800'e bulursunuz.

Hocam ben şöyle bir mantık kurdum. Replika titreşimli kol alıp 3-4 ay kullanacağıma, titreşimsiz marka kol alırım, kafam rahat olur senelerce kullanırım dedim. 2. el de bakabilirsiniz F710'a 700-800'e bulursunuz.
Eyvallah hocam sağolasın. F710'u ikinci elle uğraşmam ama peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar büyük ihtimalle öyle alacağım.

Eyvallah hocam sağolasın. F710'u ikinci elle uğraşmam ama peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar büyük ihtimalle öyle alacağım.
F710 alırsan ne çakma kola ne de F310'a ihtiyacın kalmaz. Hem titreşimli, hem de kablosuz. Yere falan düşürmezsen uzun seneler kullanırsın. Şimdiden hayırlısı olsun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı