exclaubb12
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayar için kol almak istiyorum. Ama bir türlü karar vermedim. Daha ucuza (400-600TL) kablosuz, titreşimli ama adı sanı belli olmayan replika DualShock'lar mı ya da daha yüksek fiyata (850TL) güvenilir marka, Xinput ve directinput (önemli bir şey mi bilmiyorum ama) desteği olan ama kablolu, titreşimsiz ve çirkin F310 mu? Bir de F310 için epey sitesine baktığımda uyumlu işletim sistemleri Windows 7 ve 8 diyor. Sıkıntı çıkar mı? Son olarak sizden ricam sırf markadan dolayı diğer ürünü kenara atmayın çünkü ne kadar Logitech kaliteli, uzun ömürlü olsa da eksileri de var.
Replika DualShock olarak bunları buldum:
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Replika DualShock olarak bunları buldum:

SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları
SONEX Doubleshock Ps 4 Kablosuz Joystick Tablet Telefon Pc Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

GLRTech Ps 4 Joystick Tablet Telefon Pc PS4 Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet - Fiyatı, Yorumları
GLRTech Ps 4 Joystick Tablet Telefon Pc PS4 Uyumlu Titreşimli Oyun Kolu 1 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme: