Logitech F310 vs Sony Dualshock 3

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
FIFA oynamak istiyorum PC'de. Online oynacağım, sizce hangi Gamepad'i almalıyım? Kablosuz önceliğim, maks 200 (+-20) TL verebilirim. Çünkü 1 hafta sonra falan bir kenara bırakacağım kendimi biliyorum. Dualshock 3 orijinal bulunur mu sıfır? Kaça bulurum? Bir de bu PS kollarını PC'de kullanmak için bir yazılım varmış, bu yazılım herhangi bir gecikmeye sebep olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kontrolcülerin Windows'a uyumu yüzünden sıfır alacaksanız Xbox kolu alın yazılım uğraşmayın.

Piyasada hep imitasyon Gamepad'ler var. Orjinal nerden bulabilirim?
Bir de mesajımda "oynucam" olarak yazdığım kelimeden ötürü bana 1 puanlık ceza veripte kendisi bunu "oynacağım" olarak düzelten(!) yöneticiye nasıl ulaşabilirim? (Benim yazdığım da doğru değil ancak konuşma diliyle yazdım.) Ayrıca mesaj yazarken yöneticilerin özel isim "sandığı" kelimeleri küçük harfle yazmaktan çekinir oldum. O kadar alıştım ki kesin bunu özel isim sanacak diyip büyük harfle başladığım kelimeler var. Misal gamepad... Cins isimdir, büyük harfle başlanmaz, çünkü milyon çeşit marka var, Logitech'i büyük yazarsın çünkü tektir, bir tane Logitech vardır. Ama gamepad... Bıktım yeminle ceza almaktan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı