1200TL bütçem var kablosuz kaliteli bir kontrolcü istiyorum F710 alınır mı?
Ben 1 sene önce almıştım sadece futbol oyunu oynadım ara sırada ETS sen en için alacaksin benim oynadiklarim için yeterliydi bir sorunda çıkmamıştı wrahit sitesinde de var birkaç gamepad onlara da bakabilirsin.
Alınmaz. Az çıkabiliyorsan bunu al:
![]()
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
Yakın fiyatlara daha iyileri varken bence alınmaz, bende var alalı 7-8 ay falan oldu, analoglari çok yumuşak değil biraz sert ama rahat korkulacak kadar bişe yok genel olarak memnunum ama 900tl den fazla verilmez benim nazarımda.1200TL bütçem var kablosuz kaliteli bir kontrolcü istiyorum F710 alınır mı?
Her şey zamanında güzeldir. Çok eskidi artık.Elden Ring, Forza gibi oyunlarda oynamayı planlıyorum onlar içinde uygun mudur sence?
1200TL üzerine çıkamam. Neden alınmaz?
Inner deadzone, fps oyunu oynamıcaksan sorun olmaz.Elden Ring, Forza gibi oyunlarda oynamayı planlıyorum onlar içinde uygun mudur sence?
1200TL üzerine çıkamam. Neden alınmaz?
Yakın fiyatlara daha iyileri varken bence alınmaz, bende var alalı 7-8 ay falan oldu, analoglari çok yumuşak değil biraz sert ama rahat korkulacak kadar bir şey yok genel olarak memnunum ama 900TL'den fazla verilmez benim nazarımda.
1200TL bütçem var kablosuz kaliteli bir kontrolcü istiyorum F710 alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.