Logitech F710 alınır mı?

Bu zamana kadar konsollar ile aram pek iyi olmadı. Nedendir bilmem ama hiç alma ihtiyacı duymadım. Zamanında PlayStation 2 ilk çıktığında almıştım ve biraz kurcalayıp köşeye kaldırdım. Belki hala duruyordur bir yerde. PC için gamepad almaya karar verdim. Aklımda birkaç soru var. Ben bu Gamepad'i alsam televizyonda kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam mouse işlevi görür mü? PC de mouse olarak iş görüyor mu? Mesela kolu bağladıktan sonra gamepad ile internette gezinebilir miyim? Belli bir bütçem yok ama ucuz yollu güzel bir gamepad önerinize açığım. Aklımda Logitech F710 var. Başka önerileriniz varsa bekliyorum.

F710'u kullanan biri olarak uzun süre kullanımda eli ağrıtıyor diyebilirim. Ayrıca USB alıcısının Win 11 uyumlu olup olmadığı da önemli. İlk aldığımda problem yaşamıştım ve USB alıcısını değiştirmişlerdi. Yaklaşık 2 metreye kadar kopma sorunu olmadı. El ağrıtması dışında problem yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
F710'u kullanan biri olarak uzun süre kullanımda eli ağrıtıyor diyebilirim. Ayrıca USB alıcısının Win 11 uyumlu olup olmadığı da önemli. İlk aldığımda problem yaşamıştım ve USB alıcısını değiştirmişlerdi. Yaklaşık 2 metreye kadar kopma sorunu olmadı. El ağrıtması dışında problem yaşamadım.
Güzel bir alternatifi var mı?

Windows 11'de USB alıcısı çalışıyor kendim kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android TV olarak sitesinde desteği var gözüküyor. Fakat denemedim. Android için de kullanmak isterseniz daha farklı modeller de var. Bütçeye göre Gamesir T4 Pro da olabilir. Monster'da da Android desteği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı