- Makaleler
- 1
Neden? GXT590 oldukça kaliteli, şahsen ben kullanıyorum zaten ve F310'dan geçiş yaptım.
Neden? GXT590 oldukça kaliteli, şahsen ben kullanıyorum zaten ve F310'dan geçiş yaptım.
Benim alacağım F710 hocam, F310 alırdım ama titreşimi yok onun.Neden? GXT590 oldukça kaliteli, şahsen ben kullanıyorum zaten ve F310'dan geçiş yaptım.
Belki sen böyle düşünüyor olabilirsin hocam ama yıllarca ps4 kullandıktan sonra pc topladım. Beni hikaye oyunlarından rahatlatan tek kol bu oldu diyebilirim. Biraz garip ve ağır bir kol ama ps4 kullanımından sonra bu da yeterli gelmeye başlıyorBenim elimde 4 yıldır var bu alet, kimseye de tavsiye etmem. Dandik Cin'den getirme marka basılmış ürünlere göre tek artısı bozulmuyor olması.
3 tane PS4 kolu ağırlıgında alet, analog ve tetik sekli olarak bariz PS3'e daha yakın. Saçma bir benzetme olmuş.
O fiyata Trust marka kesinlikle alınmaz.
Trust markasında ne var? Bu markadan Rampage, Snopy gibi kalitesiz markalardan birisiymiş gibi bahsediyorsunuz? İtopya indirimlerinde forumumuzda GXT 590, GXT 545, GXT 1230 oyun kollarını alan kişi sayısı az değil.O fiyata Trust marka kesinlikle alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.